Bir sonuç alamadık usta. benzer işaretlerden bişey cıkarsa ona göre bakacam. Tam yeri bilemiyoruz bir türlüNe oldu burası acep??
Nasıl ya Üstadların söylediği bütün yerleri yokladınız mı ki?? Hepsini yokladıktan sonra adım adım resimleyip yaptıklarınızı ve aldığınız tepkileri anlatarak paylaşın mutlaka gelişme sağlanacaktır.. Fotoğrafları çoğatlarak Üstadların daha iyi yorum yapmalarına yardımcı olun.. Gerisi nasip meselesi..Bir sonuç alamadık usta. benzer işaretlerden bişey cıkarsa ona göre bakacam. Tam yeri bilemiyoruz bir türlü
Eger siz cubuk yada cihaz kullanamiyorsaniz guvenilir birilerinden yardim almalisiniz. Ustte yazdiklarim halen gecerlidir kardesim, nederece kontrol ettiniz bilemiyorum hic olmazsa kare oymanin sag tarafini kare kare dereye kadar resimleyinki girisi gorebilelim. Selametle kalOymanin girisi hemen sag alt koseden gorunuyor fakat bir odada hemen arka tarafa atmis. Kare oymanin sol ust kosesinide yoklayabilormisiniz kardesim. Buradan irmak gorunuyormu. Ayrica kilise varmi bolgede. Selametle kal kardesim. Girisi iyi yakalaman lazim yoksa basarabilmeniz cok zor.