Dedektorburada Banner Mobile

dikiltaş / koltuk taşı ve üçgen işareti

Dedektorburada Banner Mobile

ayranpınarlı896

Yeni Üye
merhaba ustalarım. ilk foto daki akşam çektiğimiz dikilitaşı kırmışlar. diğer fotolarda o yüzden yok ama yerini fotolarda belirttim. 2 fotoda kırılan dikiltaşın hemen yanındaki koltuk taşını belirtmeye çalıştım. oturunca üçgen işaretine bakmakta. 3 fotoda geniş çektim hepsinin yerlerini göstereyim diye.
mekan yüksekte ve hakim biryer. buranın bir tepe ardında bilinen bir ermeni köyü var değirmende varmış atalarımızla burada yılarca komşuluk etmişler. üçgen eşkenar ve her tarafı 20 cm. yönü tam doğu. herşeyi yazmaya çalıştım. başka fotolarda var ama 4 fotodan başka yükletmedi. ustalarım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. saygılarımla.

Ekli dosyalar

AGEMO

Member
Üçgen piramit oymaya sırt verip pusulanızı açarak Batı'ya çok yakın GB tarafına bakın derim. Özellikle 35-45 metre civarı... yalnız metre olacak, adım değil. Hesabınızı ona göre yaparsınız.

piramit.png

Pusula üstünde çizdiğim kırmızı ok yönüne... Batıya o kadar yakın olacak...

batı.png

ayranpınarlı896

Yeni Üye
Üçgen piramit oymaya sırt verip pusulanızı açarak Batı'ya çok yakın GB tarafına bakın derim. Özellikle 35-45 metre civarı... yalnız metre olacak, adım değil. Hesabınızı ona göre yaparsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 315550

Pusula üstünde çizdiğim kırmızı ok yönüne... Batıya o kadar yakın olacak...

Ekli dosyayı görüntüle 315551
hocam öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. çizdiğiniz ok yönünü maalesef fototlamamışım. fakat çizdiğiniz istikamette tamda bahsettiğiniz yön ve metrelerde hafif düzlük ve taş yığıntısı var. tekrar gideceğim detaylı fotolarını çekeceğim ustam