Phoenix00
Aktif Üye
Aynen ustam kepce kamyon hersey var yasak falan gecmıyorHangisi sevmiyiiki
Kepceler ismakinalari isciler emirlerinde bir plan tadilatina bakar gomu bulmak
Aynen ustam kepce kamyon hersey var yasak falan gecmıyorHangisi sevmiyiiki
Kepceler ismakinalari isciler emirlerinde bir plan tadilatina bakar gomu bulmak
Mahrumiyet bölgesi aslen elazığlıyım allahtan bende can kulagıyla okuyorum ustam rezil ettin bizi ??? konya merkezdeyim suanAntalya Bölge Adliye mahkemesini yapıyoruz şantiye müdürü lazım imza alacağım adam yok la nerde bu adam ara tara , şef müdür Yozgat ta cezaevi şantiyesinde. Arıyoruz telefonlara bakmıyor. Eeee para yatıyor kuzu gibi müdür yok imza yok akşam saat 10 atladım arabaya aldım yanıma bir abimizi sevdiğim uzun yol yapmaya bayılır sabah Ankara ordan Yozgat. Bulduk müdürü sohbet çay öğlen yemek vs hesap kitap aldım imzaları dönüş yoluna vakit kaybetmeden. Ankara'ya vardık arabanın navigasyonu 300 MT sonra sola dönün dedi. Abi dedim ne diyor bu sur dedi kaybolacak değiliz ya bize heryer Antalya. Verdim sola ne hayır gorduysek soldan zaten . La git git bitmiyor heryer çorak arazi sağımız tarla solumuz tarla araba lamba yaktı hava zifiri karanlık yakıt bitiyor internet çekmiyor navigasyon sustu . Allah ne verdiyse yapıştırdım en azından yolda kalırsak şeklimiz olsun. Ufak bir tepe gördüm ucunda bir ışık dua ede ede aştım tepeyi baktım cami minaresi 3-5 hane OPET var girişinde ohhh dedim ve şükür hemen fulle kardeş film modunda ama ses tonum ne kadar olsun dedi doldur kardeş gırtlağına kadar dedim. Girdim markete söylemesi ayıp WC ye . Çıktım kasada ki elamana kardeş burası neresi dedim 3-4 sn elektrik kesti boş boş baktı. Abi Yunak dedi burası. Yunak neresi la sınırı falan mı geçtik dedim. Yok abi Konya dedi. Patron da Konya li. Aradım hayırdır bu saate dedi dedim etli ekmek yiyip gelcem ben 2 gün yokum. Nasıl ya nerdesin dedi Konya dayım dedim yok artık diyo. Nasıl oldu o iş . Uyduk dedim karının aklına olanlar oldu. Daha Yunak mı töbe o nasıl bir memleket arkadaş. Ağaç olmaz mı toprağında. Heryer arazi . Güneşte kalsan sığınacak gölge yok.
Elazigda hergun gomu buliyiiler link atiimmiMahrumiyet bölgesi aslen elazığlıyım allahtan bende can kulagıyla okuyorum ustam rezil ettin bizi ??? konya merkezdeyim suan
Bizi bitirdin beyaaAntalya Bölge Adliye mahkemesini yapıyoruz şantiye müdürü lazım imza alacağım adam yok la nerde bu adam ara tara , şef müdür Yozgat ta cezaevi şantiyesinde. Arıyoruz telefonlara bakmıyor. Eeee para yatıyor kuzu gibi müdür yok imza yok akşam saat 10 atladım arabaya aldım yanıma bir abimizi sevdiğim uzun yol yapmaya bayılır sabah Ankara ordan Yozgat. Bulduk müdürü sohbet çay öğlen yemek vs hesap kitap aldım imzaları dönüş yoluna vakit kaybetmeden. Ankara'ya vardık arabanın navigasyonu 300 MT sonra sola dönün dedi. Abi dedim ne diyor bu sur dedi kaybolacak değiliz ya bize heryer Antalya. Verdim sola ne hayır gorduysek soldan zaten . La git git bitmiyor heryer çorak arazi sağımız tarla solumuz tarla araba lamba yaktı hava zifiri karanlık yakıt bitiyor internet çekmiyor navigasyon sustu . Allah ne verdiyse yapıştırdım en azından yolda kalırsak şeklimiz olsun. Ufak bir tepe gördüm ucunda bir ışık dua ede ede aştım tepeyi baktım cami minaresi 3-5 hane OPET var girişinde ohhh dedim ve şükür hemen fulle kardeş film modunda ama ses tonum ne kadar olsun dedi doldur kardeş gırtlağına kadar dedim. Girdim markete söylemesi ayıp WC ye . Çıktım kasada ki elamana kardeş burası neresi dedim 3-4 sn elektrik kesti boş boş baktı. Abi Yunak dedi burası. Yunak neresi la sınırı falan mı geçtik dedim. Yok abi Konya dedi. Patron da Konya li. Aradım hayırdır bu saate dedi dedim etli ekmek yiyip gelcem ben 2 gün yokum. Nasıl ya nerdesin dedi Konya dayım dedim yok artık diyo. Nasıl oldu o iş . Uyduk dedim karının aklına olanlar oldu. Daha Yunak mı töbe o nasıl bir memleket arkadaş. Ağaç olmaz mı toprağında. Heryer arazi . Güneşte kalsan sığınacak gölge yok.
NeydenDerler ya gonyanın en akıllı adamı neyden ölmüş diye.
Yok olmadi gulduremedin be abiDöne döne ölmüş ustam.
Sayın ustam biz de Elazığdayız da bisey gördüğümüz yok gariban gariban dolanıyoruz valla.yorgunluğumuz yanımıza kâr kalıyor.nerelere bakacağımızı da bilmiyoruz.Gez gez elde var sıfır...,bizim yakın çevremizde hep garibanlar yaşamış sanırım...Elazigda hergun gomu buliyiiler link atiimmi
AC bi konu abi yazar cizerizSayın ustam biz de Elazığdayız da bisey gördüğümüz yok gariban gariban dolanıyoruz valla.yorgunluğumuz yanımıza kâr kalıyor.nerelere bakacağımızı da bilmiyoruz.Gez gez elde var sıfır...,bizim yakın çevremizde hep garibanlar yaşamış sanırım...