Doğanın Güzelleri

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
Resmî terminolojide tümülüs 9 metreden başlar ve katları şeklinde gider. Burası 9’dan az ise küçük höyük grubuna girer.
Yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin. Belki de ben yanlış hatırlıyorum.
Velhasıl bazen mevcut yükseklikten aşağıda iner mimarisine başlar. Sen küçüktür deyip el ile açmaya çalışırsın ama çakılı geçemezsin. Kato Harika bir makine biliyor musun? : )) ben çok beğenirim şahsen. Hele alaman yapmışsa canavar gibidir.
Anladın sen : ))

epy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
epy ustam sen dusuncen nedir 1.50 cakil cikmasina 3.5 metre sisleme devam etmesine
çakıl altı çıkan sabit kayalar şişlemede sonuç vermez.temizlik ve görerek yapılan işlem daha verimli olur.

Vatan

Bilgili Üye
Keskingöz tmm höyük diyim 4 lu tunelli görmedim odali neysede nasil bisey nasil bi mesafe tünel vardirki

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
@Keskingöz tmm höyük diyim 4 lu tunelli görmedim odali neysede nasil bisey nasil bi mesafe tünel vardirki
4’lü tünel mi tespit ettin? Oda bulamadın mı ?
Çakılda çıkmış ? İyisi mi sen başka bi çubukçu arkadaşı da götür bakalım o ne diyecek. Ya sa sitede güvenilir sana yakın ustalar varsa bir yardım iste derim. Tespitte bir sorun var.

Vatan

Bilgili Üye
Konu biraz eskidi ilk paylaştığım resimde görülen ortadaki yerde bi delik gördüm biraz eşeledim çatlak vardı 2 metre kadar inildi çatlak aşşagı doğru gidiyordu üst tarafta nedir sizce doğal olma veya ihtimalller diğer taraflarında çatlak yok

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Doğanız hem güzel hemde zorlu :200:

Burak5553

Bilgili Üye
Konu biraz eskidi ilk paylaştığım resimde görülen ortadaki yerde bi delik gördüm biraz eşeledim çatlak vardı 2 metre kadar inildi çatlak aşşagı doğru gidiyordu üst tarafta nedir sizce doğal olma veya ihtimalller diğer taraflarında çatlak yok
Ustam catlak varsa sal kamarayi gor icindekilari ya nasip ne cikarsa bahtina

Vatan

Bilgili Üye
Kamera düşündük lakin delik bi yere kadar kanıyor sonra acılıyor

Tastan

Editör
Ya kara demlik manzara takılacaksın mısırın gölgesinde yada resmi tırnaklıyla alt üst yapıp bi havalandıracaksın nem varmı diye başka çözüm yok