domuz yağından yapılan büyü

cxjoqo

Yeni Üye
Katılım
8 Kas 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
merhaba herkese

babam çapkın birisi ve bundan bi kaç sene öncesine kadar başka kadınla ilişkisi vardı her neyse bizde öğrendik peşine düştük falan dersini aldı olaylar duruldu düzeltildi bi kaç gün sonra gece dış kapıya oturmaya çıktık kapımızın duvarında siyah bir leke vardı kötü kokuyordu annem domuz yağı demişti komşumuz olan hoca bi teyze var oda domuz yağı demişti sonra duvarı falan kazıdık her neyse bayağı geçti üzerinden 4-5 senelik mevzu ama aile içinde 15 gün huzurlu kalınmıyor ben annemle 2li diyaloglarımda sinirleniyorum babamla annemde öyle 2li diyaloglarında sinirliler bağırışıyorlar hala ama ayrılmaya gitmiyor konu hemen de barışıyorlar büyünün etkisi devam ediyor gibi hissediyorum sizce ne yapmak lazım ufakta olsa etkisi var eminim
 

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Katılım
17 Kas 2018
Mesajlar
4,579
Tepkime puanı
6,057
Puanları
24
Yaş
54
Öncelikle bu konuda ehil değilim.
Farklı ama faydalı gördüğüm bir hususu paylaşacam;

Yağ olması hasabiyle sıçrama / kayma / emilmesi yönünden güçlüdür.
Bu yağ incelik bakımında birinci derecededir.
Bunu temizlemek ortadan kaldırmak pek güçtür.
Kazırken bile kazınanlara dikkat edilmesi, sair alanlara değmemesi , ele temas edilmemesi, sıvı vb şeylerin kullanılmaması önemlidir.

Bu vesile ile bilgilendirmiş olalım inş .
Allah c.c evinize huzur anlayış mutluluk versin dua ve temennisi ile..
 

Hoplit

Bilgili Üye
Katılım
1 Ağu 2017
Mesajlar
203
Tepkime puanı
421
Puanları
9
bu büyü işinin kökü ak büyü ile kara büyüye dayanır, ak büyü iyi kara büyü kötüdür biz çok kurşun yaktık bal mumu bilmem ne uraştık.

ben şimdi size bişey dicem uygula uygulama bilmem bana göre faydası olur. domuz yağı dökülen yere balık yağı dök ve yak.

bide bu büyü işlerine karşı muska yaptır muskayla kov oda yaygın.

bide en garantisi namaza başla için ferahlar. namaza başladığın zaman ruhen gevşersin bunlar sana tıro vıro gelir.
 

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
15 Ağu 2017
Mesajlar
2,508
Tepkime puanı
1,871
Puanları
23
Konum
Ankara
Aile içinde huzursuzluklara neden olan büyü yada başka şeyler olabiliyor. Bana verilen bir formülü sizinle paylaşayım. İnşallah faydası olur. 1 litre üzüm sirkesi ne 222 Ayetel Kürsi,111 Fatiha,111 Felak,111 nas, 1 yasin okuyun. 1/3 i ile banyo tuvalet hariç evin köşelerini, kapı pencere çevrelerini Perşembe günü silin. 1/3 ünü 1 hafta için. Kalanı bir kovada banyo suyuna katıp legen içinde yikanin. Temizlik ve banyo suyundan kalanlar akara gitmeyecek. Bir ağaç dibine felan dökün.
 
Üst