Arkadaşlar bu konularda hiç tecrübem yok. Bu işaretin neresine ve nasıl bakmaliyim. Cihaz vs yok maalesef
Arkadaşlar bu konularda hiç tecrübem yok. Bu işaretin neresine ve nasıl bakmaliyim. Cihaz vs yok maalesef
Resim yüklemeye çalıştım. Ama yukleyememisim. Özür dilerim. Şimdi tekrar yukledimSöylermisiniz resim niye yok.
Bu domuz nasıl bir yerde dereyemi yakın.
Siz hiç bilgi vermemişsiniz
Yakınında küçük bir su çıkıyor.Söylermisiniz resim niye yok.
Bu domuz nasıl bir yerde dereyemi yakın.
Siz hiç bilgi vermemişsiniz
Peki bundan birşey çıkar mı?Ekli dosyayı görüntüle 312021
Ekli dosyayı görüntüle 312021Bu resim.Domuz degil Köpek dir, Domuzun kafasi büyük
olur, bu kafa kopek kafası ve cenesi köpek çenesidir,,
Peki bundan birşey çıkar mı?
Öncelik ile teşekkür ederim. Sevgili kardeşim gezdiğim gördüğüm her şeyin %90 nında yakınında mutlaka su var idi. Susuz hayat olurmu su olmayan yerde yaşamda olmaz yaşamdan izlerde. Domuz dere yataklarında ki bataklık alanlarda yaşayan bir canlıdır. Tabiki dereye biraz mesafeli tasvir edilebilir.lakin deşifresi zordur yanında aranılan noktalar olmalıki arge yapmaya değsin.tekrar teşekkür ederim.Nasrettin hocam domuzun yanında da dere oluyor mu her mesajda dere sormuşsunuz da.
Sizi sıkı takip ediyorum ben
Peki bundan birşey çıkar mı?
yakınlarında mesafelide olsa akarsu olmayan sembole domuz demek bana ters yinede Yanındaki sarp kayalıklar daha cezbedici duruyor.o Kayalık alanlar hiç gezildimi. O küçük bir su var dediğiniz bir kaynakmı çeşmemi resimde çember içine aldığım yerde ne var. Bu işretlediğim yerlerdeki kayalıklar da mağara basamak bakın.buna iki yönlü bakıyorum af edersiniz köpek yada sizin değiminiz ile domuz.