linkte sikke ile ilgili tüm detaylar yazıyor.
Yani seleskof oluyor hediye konusu. Bu kalsın ustalarım daha iyi. Lerine layık benceseleukid imparatorlugu değerli bir sikke.(bu sitede ilk defa bu kadar değerli sikke gördüm)
Link için tıklayın
referans linkteki sikke sakallı ama fikir verebilir.
eger hediye etmek istersen kabul ederim?
evet orjinal olursaÇil çilaltı temiz sınıflandirmasinda en alt kategoride bile olsa yurtdisi coins numinastik piyasasinda 5 bin $ ederi var nadïrlik acisindan
konu bahsi olan sikke orjinal değil mi?evet orjinal olursa
sahte sikke,Arkadaşın paylaştığı sikkede Zeusun sağ kol zeytinyağlı yaprak sarma gibi duruyor,altta zeusun sağ ayak ile 30 rakamı (λ) birbirine girmiş,bir kaç sitede görmüştüm aynısını gezip duruyor, bunda alt taraf bakır gibi gözüküyor, böyle nadir sikkelerin sahteleri bulgarda itina ile yapılıyor türkiyede millete tokat atma için piyasada ve sitelerde dolaşıyor ayırt edemezsin.Müzeler için bile orjinal diye envantere girecek güzellikte sahte bulgar sikkeleri mevcut,kaldıki bu sikke siteye düşücek bir sikke değil.Konu sahibi sizinle alakalı yorum yok farklı yere çekmeyin konuyu.Başka bir arkadaşımızda burada pantikapaion paylaşmıştı oda bulgar işi.Oda geliyorum dedi yalan oldu hala gelicek.konu bahsi olan sikke orjinal değil mi?
Yok ustam reelde kazık yemiş biri olarak sanalda elbet paylaşılmaz eee napalım simya işine i girişelim birkaç kilo için bir tarihimi yok edelim. Kimin umurunda...
sahte sikke,Arkadaşın paylaştığı sikkede Zeusun sağ kol zeytinyağlı yaprak sarma gibi duruyor,altta zeusun sağ ayak ile 30 rakamı (λ) birbirine girmiş,bir kaç sitede görmüştüm aynısını gezip duruyor, bunda alt taraf bakır gibi gözüküyor, böyle nadir sikkelerin sahteleri bulgarda itina ile yapılıyor türkiyede millete tokat atma için piyasada ve sitelerde dolaşıyor ayırt edemezsin.Müzeler için bile orjinal diye envantere girecek güzellikte sahte bulgar sikkeleri mevcut,kaldıki bu sikke siteye düşücek bir sikke değil.Konu sahibi sizinle alakalı yorum yok farklı yere çekmeyin konuyu.Başka bir arkadaşımızda burada pantikapaion paylaşmıştı oda bulgar işi.Oda geliyorum dedi yalan oldu hala gelicek.