Çay varda börek kaldımı bi sormak lazım, herkez hücum ettiOf off offff cigerlerim yanıyor ancak çay sondurur
Çay varda börek kaldımı bi sormak lazım, herkez hücum ettiOf off offff cigerlerim yanıyor ancak çay sondurur
Ne düşündün ustam de heleBu düşündüğüm şey mi ???
Ne yapam böreği ben kendime bir kazan çay demledim börek sizin olsun ?Çay varda börek kaldımı bi sormak lazım, herkez hücum etti
Ekli dosyayı görüntüle 264729Ekli dosyayı görüntüle 264729Ne düşündün ustam de hele
Afiyet olsunYeni demledim ?
rengi bunun kani gibiEkli dosyayı görüntüle 264729Ekli dosyayı görüntüle 264729
Bunu düşünüyordum şunun rengine güzelliğine bakarmisin ???
Bunun kani gibi Ekli dosyayı görüntüle 264860Ekli dosyayı görüntüle 264729Ekli dosyayı görüntüle 264729
Bunu düşünüyordum şunun rengine güzelliğine bakarmisin ???
Itiraf ediyorum ben vampirim
Ben avladim genelde kafadan avlardim ama buda sol arkaya geldi ustam kolay kolay kacamaz yeterki vurma mesafesinde olsun nasil pisirdigime gelince ister icini doldur ister kofte yap ister çorba yap ister sobanin firinina sade at ben firinda severim tel tel ayrilir cokta lezzetli olurItiraf ediyorum ben vampirim
Aynen zaten öyle olacak
Bunu sen mi avladin ?
Sacmalar sol koluna gelmiş iyi isabet
Birşey daha soracam
Bunu nasıl pisiriyorsun
???
Ağzının tadını bilmiyorsunBen avladim genelde kafadan avlardim ama buda sol arkaya geldi ustam kolay kolay kacamaz yeterki vurma mesafesinde olsun nasil pisirdigime gelince ister icini doldur ister kofte yap ister çorba yap ister sobanin firinina sade at ben firinda severim tel tel ayrilir cokta lezzetli olur
Ekli dosyayı görüntüle 264872Ağzının tadını bilmiyorsun
Yada sizin olararda bilen yok memleket nere ?
@deli firat dino olsa ne demek istediğimi anlardı
Niyeki ustam sen nasil yiyorsun tavsani soylede agzimizin tadini bilelim NigdeliyimAğzının tadını bilmiyorsun
Yada sizin olararda bilen yok memleket nere ?