Dut ağacı ve çivi

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.

hepastios

Editör

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Civinin net olarak yonunu verebilirmisin. Kuzey yada kuzey dogu gibi. Selametle kal. Birde cevrede at nali duydunuzmu.

kabakburgiba

Operatör
Ateşi ben yaktım hocam yağmurlu bi havada oturduk
ateşi yer belli olsun diye verdim.o çevredeki kanallar daire şeklinde onlara dikkat çekmek istedim.zannedersem tam o ateşin altındada bi işaret vardı.o kanalları iyi gözlemle bi daha gidince.neyin nesi bakalım.çivinin etrafınıda her yönüyle fotola.böyle bilgi alamazsın.ağacı dallarına kadar çek.çivi tamamen çakılımı ne kadarı dışarda.yönleri.bol bol fotola.

kabakburgiba

Operatör
koltuğa oturunca ayaklar yere değermi,tam arka tarafını iyi fotola.koltuğa otur.tam karşısını,

Apollon01

Moderatör
Moderatör
buralara yoğunlaşş

@hepastios ustam burası güzel bir yer ama çizdiğim yerleri çubukla iyi incele, o dizili taşşların altına iyi bak kolay gelsin inşallah boş çıkmaz, çevrede daha derin araştırma yap, on numara bir yer, o taşları oraya dizen kimse öylece duruyor, yerinden milim oynamamış biraz derin olabilir oda şansına artık kolay gelsin

Son düzenleme:

kabakburgiba

Operatör
işaretli yerleri iyi incele.etrafı çevrili alanı taşlarla iyi incele yıldızlı yerlerde boşluk tesbiti .koltuklu taş ayrı bi yerdemi.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
buradaki kanallı oymalar dikkat çekici.ateş yakılmış ama,nedir ne değildir.
abi yakin zamanda soguktan yagmurdan.biri siginmis oraya bu sektorden degil ..yoksa heryeri desilmis olurdu.cadir kurarken ip gerdirmek icin agaca civi cakilmis olamazmi yaani