Duvarda ki işaret mi

Sahibx

Yeni Üye
Selamun aleyküm siz değerli ustalarımızın görüşlerine ihtiyacım var…
Duvar yıkılmış bir odaya ait .
Duvarda ki oyuk bir işaret mi ? İşaretse nereyi gösteriyor ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum Allah’a emanet olun…

Ekli dosyalar

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Lutfen karsini da cekip yukleyin gorelim. Bu sekli ile kim ne desin? Evin tarihinde Ermeni gecmisi var mi? Taslara bakacak olursak bence var, ama sizin bilginiz daha onemli tabii. Biraz acin konuyu lutfen.

t 964 R

Aktif Üye
SOHBET.jpeg
8EF43F71-5348-4123-A893-BC2014FC732C.jpeg
bu uçgen işaret duvar dediğin yer karşısındaysa mesafe 10mt fazla değilse çizdiğim alanı 30 cm inip fotolayın toprak altında traşlanmış yerli kaya arıyoruz.

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Aleyna aleykum selaam, hos geldin usta.
Simdi guzel insan, bu bahceyi, bahcenin icinde ki varda yapilari, kuyuyu, ahiri, bunlarin birbirine uzakligini bir fotografla, anlat bakalim. Bizler falci degiliz ki? Bu iki resim ile alakali ne dememizi bekliyorsun bilmiyorum🤔

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
İlk oymanın karşısında bahçe duvarı ve bahçe duvarında da aynı oymadan var. Bu oymalar bir birine bakıyor ve aynı hizadalar mı? O zaman bahçede iki oymanın tam ortasında ne var? Bir ağaç mı kuyu mu ya da başka bir emare var mı? Hiçbir emare yoksa bile iki oyma arasındaki mesafeyi ölçün ve tam orta mesafede boşluk bakın. Ne varsa bahçede bu iki oyma arasındadır.

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Tam anlamı ile bu anlatım. Bahçe içinde ya bir yapı ya da kalıntısı vardır. Oradan aşağıda ki söz konusu odaya iniş var, orası da muhtemel ya kapalı kuyu ya da ahır.