Üstadım ben ironi yaptım. Yaptığınız çevirilerin değerinin farkındayım. Anlayacağınızı düşünmüştüm. Haçın orasını burasını ölçmek zaten akıl işi değil, antik zamanda santimetre hesabı metre yoktu evvelinde.
Üstadım ben ironi yaptım. Yaptığınız çevirilerin değerinin farkındayım. Anlayacağınızı düşünmüştüm. Haçın orasını burasını ölçmek zaten akıl işi değil, antik zamanda santimetre hesabı metre yoktu evvelinde.
bende ironi yapıyorum usta kaç kişi ve üye olmayan dışarıdan gelen ziyaretçiler açtığımız konuları yazdığımız mesajları okuyor biliyormusun.Çok hoşuma gitti inan yazdığın mesaj.Translate ile bu işin olmadığını daha fazla kişi bilmiş olur.Etkiyi arttırmak her zaman iyidir.Üstadım ben ironi yaptım. Yaptığınız çevirilerin değerinin farkındayım. Anlayacağınızı düşünmüştüm. Haçın orasını burasını ölçmek zaten akıl işi değil, antik zamanda santimetre hesabı metre yoktu evvelinde.
İronimi anlarsın diye düşündüm.O görseli sana bilerek yolladım dikkat edersen çiçek veriyor.Üstadım ben ironi yaptım. Yaptığınız çevirilerin değerinin farkındayım. Anlayacağınızı düşünmüştüm. Haçın orasını burasını ölçmek zaten akıl işi değil, antik zamanda santimetre hesabı metre yoktu evvelinde.