Bumin Keykubat Aktif Üye Katılım 1 May 2021 Mesajlar 125 Tepkime puanı 156 Puanları 7 Konum UluPAMİR ile KKTC 20 Kas 2021 #25 Şu p.venkler nereden türedi anlamıyorum ,bu ara böyle tiplerden üye olup reklam yapan çok. Gelmiş rusça link verip p.venklik yapıyor.
Şu p.venkler nereden türedi anlamıyorum ,bu ara böyle tiplerden üye olup reklam yapan çok. Gelmiş rusça link verip p.venklik yapıyor.
saftilki Moderatör Moderatör Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 1,053 Tepkime puanı 601 Puanları 14 20 Kas 2021 #26 Bumin Keykubat' Alıntı: Şu p.venkler nereden türedi anlamıyorum ,bu ara böyle tiplerden üye olup reklam yapan çok. Gelmiş rusça link verip p.venklik yapıyor. Genişletmek için tıkla ... rapor ediyorum
Bumin Keykubat' Alıntı: Şu p.venkler nereden türedi anlamıyorum ,bu ara böyle tiplerden üye olup reklam yapan çok. Gelmiş rusça link verip p.venklik yapıyor. Genişletmek için tıkla ... rapor ediyorum
murattırosso Hakimiyet ALLAH 'cc'dır. Süper Moderatör Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 1,089 Tepkime puanı 1,176 Puanları 17 21 Kas 2021 #27 Spam mesajları sürekli bu konudan giriyor siteye. Kilitledim bakalım şimdi ne olacak.