Kuşu Yeni farkettim.. Bu işaretler nerden.. Sağlam duruyormuEkli dosyayı görüntüle 232374.
Girişin üzerinde tavuz kuşu var dikkatli bakın.
Ekli dosyayı görüntüle 232380
Son resmi nasıl buldun?Fotoğraflar geldi mesajım altta kaldı şimdi diyecekler hangisi acep kahkaha
Değerli ustam bu kadar işçilik boşuna mı yaptılar ?.Değerli bir şey yok herhalde ondan yerini göstermiş
İkinci fotodaki tuzağı gördünüzmü arkadaşlar.yüzeyinde kalp görünümü olan üstteki bu bindirme taşın alta basım noktasında yanyana duran yapımı horasan üstleri kubbeli oval tapa görünümler ana girişi böyle şekillemiş.alttaki bu oval taşın hemen alnında yere paralel bir mt lık derin olmayan oyma kanallar bu iki mezarın su tahliye yollarıdır.bu kubbeli oval tapalar ve sol yönlü zeminle birleşen kapama yüzler yerinden dikkatle alınmadığı sürede üstten her zaman tehlike sizi bekliyor demektir.ayrıca bu zamana kadar açılmamış olması da hayret verici.belki de nasibini bekliyordur.
Sağ tarafında ise devemiz gözüküyorEkli dosyayı görüntüle 232374.
Girişin üzerinde tavuz kuşu var dikkatli bakın.
Ekli dosyayı görüntüle 232380
Değerli ustam deveye benzesede deve değil sadece bir bayan mezarı var ve bu tür mezarların çevresinde başka mezarlar da olur çünki tavus kuşun olduğu yerde tek mezar değildir çoklu mezar der.Sağ tarafında ise devemiz gözüküyor
Değerli ustam resimde pek beli olmuyor işçilik ğöremedim burada kaya katmanları afetlerden dolayı döşemiş olabilir çıplak gözle burayı iyi incelemek gerekir diye döşüniyorum.Emeğine sağlık usta müsade varsa şu fotoda gördüklerini yazarmısın Ekli dosyayı görüntüle 232630
nik ustam saol görseller için.kahvaltıya gerek kalmadı doydum sayende devamı gelsin ama...saygılar