- Katılım
- 11 Şub 2018
- Mesajlar
- 2,167
- Tepkime puanı
- 1,994
- Puanları
- 23
Konuyu böbürlenme olarak ele almana üzüldüm açıkçası.Frekansli cubuklar ya da malzemeler adına her ne denecek ise dediginiz gibi yalın cubuklara göre çok daha hassastır. Bunun kullanıcı ile hiçbir alakası da yoktur. Frekansli malzemeyi kullanan kişi donanım, malzemenin kendisi ise yazılımdır.
Yazılımda kodlanan (frekans ve frekans araligi girilen) benzes sinyallere tepki verir.
Cok güzel bir örnek vermişsin. Kemigin bilesenleri organik ve inorganik maddelerden oluşur.
Bunlarin bazıları siralarsak,
Kalsiyum fosfat,
Kalsiyum karbonat,
Kalsiyum florid,
Magnezyum florid,
Hidroksit,
Sülfat bileşikleri,
Sodyum ve potasyumdur.
Görüldüğü üzere aslında bu bileşenler çubukçuların sıklıkla yaka silktigi minerallerdir. Daha da önemlisi "mineral bileşeni"dir.
Frekansli alan taramalar bileşiklere daha duyarlıdır.
Kullanici elindeki ile sadece iskelet olan bir mezardaki kemigin enini,boyunu v.b. ölçülerini alabiliyor ve ciziyorsa bu duruma sadece doğrudur olabilir denir.
Yine bu kullanıcı, mezarda değerli metal olsa da ben sadece kemiğin sinyalini alıp çizerim diyorsa orada ciddi problem vardır.
Bu durumda bu frekansli sistemi kullanan kişi değerli metal sinyali alamadigini belirtmektedir.
Kullanici , sadece kemik üzerinden tespitleri yapmak üzere kendini dizayn etti ise en basitinden, kemikte bulunan kalsiyum basta olmak üzere, kirectasi olan arazilerde sınırsız sinyaller ve kontroller yapmak zorunda kalacaktır.
Ancak bir L cubuk kullanıcısı, ben de kemik bulurum ya da çizerim diyebiliyorsa bu çok kötü bir böbürlenme olur. Kemik bulabilen bir L çubuk kullanıcısı hayatını ve zamanını minerale adamış ve çıkmaz bir sokağın döngüsüne kaptırmış demektir.
Kabul gören ve mantığın olması gerektiği dedigi iki şey mümkündür.
1-)Boşluk var mıdır?
2-)Bosluk içinde metal var mıdır?
Bu mezarda olabilir,mahsende, çok daha küçük boyutlu seylerde.
Bir L cubuk kullanıcısı, metal ister boşlukta ister direk toprağa gömülü olsun, metalin enini boyunu,yüksekliğini ve derinligini her kosul altinda net olarak alır. Bunu isterse direk üzerinde noktaladiktan sonra ilerleyerek yapabilir, ister 200 m uzakta ayni verileri alabilir, isterse hiç yerinden kıpırdamadan yine ayni verileri çok minör sapmalarla elde edebilir.
Ayni şekilde bu verileri bosluk içinde alabilir.
Sorduğun nasıl? sorusu kullanıcının elindekinin ve emdnin kimyasını bilmesinden geçer.
Bu tespitler standarttır. Her Ademoğlu için geçerli ve tutarlidir. Keramet kullanici da değil bilgide ve bu bilgiyi kullanabilendedir.
Şunu ilave etmeliyim not olarak kalsın.
Frekansli alan taramalar standart yalın cubuklara göre çok daha hassastır.
Ancak işin ehlinde dizayn edilmis bir L çubuğun hassasligina hicbir zaman erisemezler.
caka satma, fiyaka yapma amacı gütmedim.
Keza bunu yapmak karakterimde yoktur.
Yılda bir çubuk ya da radyestezi konularına yazarım ve her yazdığım paragrafın sonuna başka bir cihazla ek teyit alın derim.
Nicedir böyle bilimsel ve kaliteli bir konu görmediğim için, severek eğildim konu üstüne.
Neyse devam edelim.
*Burda frekans ile emd tepkimesini ikimiz de hassaslık olarak teyit etmiş olduk.
"Bir not: elimdeki frekanslı L çubuğu"
Örnek ve yaşanmış olay;
3 sene önce;
Metal ya da define değil de bir şehit mezarı tespit etmek üzerine çalışma yapıp etraftakilere sakın bu mezara dokunmayın müslüman mezarıdır bu demem üzerine, yanımıza gelen 2 köylü bu mezar hakkında paranormal olaylar ışıklar gördüğünü dile getirmiş idi.
Köyün daha yaşlısı buranın bir şeyh mezarı olduğunu söylemişti.
Şahsım, radyestezi konusunu sadece define ekseninde tutup çalışmamıştır.
Çubuklar ve şaküller ya da radyestezi üzerine başka cihaz vs. Vs. .. Bunların metal ayrımı konusu metali bulma konusunda hiç bir zaman net ve kesin konuşmadım.
Ayrım için yanımda taşıyıp beklettiğim ayrı bir altın götürüp gelen frekansın çokluğuna göre ve aldığım iz düşüm ya da çizime göre mineral olup olmadığını anlamaya çalışırım.
Çalışmalarımda %100 kesinlik var mı? Hayır! bu sebeple ek teyit hususunu hep yazarım.
işin ehlinden çıkmış bir L çubuğun bir iskelet çizimi yapıp yapmadığı hususunda net cevap alamadım.
eğer net cevap yoksa ve böyle veri alınamamış ise, frekanslı L hassasiyet nedeniyle 1 adım öndedir diyebiliriz.
bir karşıt görüşüm var bu arada. bir nokta 200 m öteden tespiti ve ölçümün aynı olması anadolu topraklarında imkansız gibi bir şeydir. frekans-dalga çarpışması buna engeldir. nokta ile 200 m arasında başka bir veri buna engel olur.
2. soru, toprak katmanlarına ulaşım.
elinizdeki çubuklar ile tespit ettiğiniz (***frekans-dalga çarpışması yaşanmadan) yapıda minör sapma ile kaç katman olduğunu tespit edebilir misiniz ?
cevap evet ise ayrı hayır ise ayrı ele alacağız.
son yorumunu şimdi gördüm. tartışmak hakaret etmek değildir. tartışma kültürü ülkemizce hep yanlış tanımlanmıştır. o cümleni de beğenmedim. çok güzel bir uslüp ile devam edelim isterim.
*** Frekans çarpışması:
Bir radyestezi ölçüm tespitin, ilerisi ve ya gerisinden yayılan kuvvetli başka bir emd'nin ölçüm ve mesafelerde yanılsamalara sebep olmasıdır. bu tanım şahsıma aittir.