kabakburgiba
Operatör
şimdi arkadaşın sorduğu soruyu bende şakül açısından cevaplamaya çalışayım. mola bittiii.kalktım ayağa.eğildim ayakkabıları çıkardım.çorapları çıkardımmm.bastım çıplak ayakla toprağa.bi 10 dk da öyle gezindim.vücuttaki elektriği attım.sonra attım elimi belimeeeee,çektimmmmmmmmmm..........******???????.durun kaçmayınnnn.silah milah yok laaaaaa belimde.durunnn.desemde ne faydaaaaaa.çektimmm benim emektar şakülüüü.önce iki avucumun arasına aldım.okşadım,sevdim,ovuşturdum.birazda okudum.haydi bakalım,ya ALLAH,Bismillah.çektim kendimi alandan 5 m ileriye,sol elim BOŞ.şakülde ip b oyu ALTIN.tuttum.atım yaptı.haaa burda altın sinyali varrrr.devam ettim hedefe doğru.çekim alanının üzerine geldim.hedefte dömede yaptı.(Şimdi burda dikkat etmeniz gereken şu.şakül kaç döngü yani tur yapacak onu sayın.50 den fazla yapacak.cevabını sonunda vereceğim.)hedefte dönme yaptıdan devam edelim.tekrar 5 m geriye çıkalım.acaba burda başka ne var.sırasıyla bakalım.hani daha önce çubukla baktığımızda demir de var dı.şakülü demirde ip boyunu tutalım.atım yaptı.hedefe ilerledik.altın sinyali aldığımız aynı yere gidip dönme yaptı. tamammmm.haaa burda demir ve altın vaaarrrrrr.olamaz mı oluuurrrrr.ama kafada şüpheler var.acaba mineral mi var buradaaaa.yyaaaa dimiii.biz bunları sırası ile yapmayıp,vurraaaaaa deyip burda sarı kız var dersek.hacı şöyle dedi cinci hoca sola dedi,dedektör sağa dedi.dedilerde dedileerrrrr.hah işte ondan sonra bi bakmışsın 20 m yerin dibine inmişsin.elde var sıfır.eee bir sürü masraf,pil de bitti.umutlarda bitmeye başladı.ne hacısı,ne hocası kaldı.ulaaa cinler bile terketti orasını.arkadaş gülermisin ağlarmısın.vallaha bi kitap yazsak iyi satar haaaaa. 2.500 lira dan aşağı olmaz.oohhhhhhh GERMOoooooooo zengin olduk laaaa zengiiinnnn. ben bırakıyom define işini.kitabı kim basar kiii. vaaamı yardımcı olacak.