tevfik Aktif Üye Katılım 30 Ara 2012 Mesajlar 139 Tepkime puanı 230 Puanları 9 Konum Fethiye,,İzmir,,Manisa. 5 Ara 2015 #13 sahtedostlar' Alıntı: bizimki domuz degil kardeş bizimki cinolar kahkaha Genişletmek için tıkla ... :zuhaha:galiba bizimkide cino idi çünkü aynı sanise içerisinde uzakta bizi bekliyen arkadaşada gitmişler :73: ben korkudan tam 1 gün uyuyamadım :zuhaha:
sahtedostlar' Alıntı: bizimki domuz degil kardeş bizimki cinolar kahkaha Genişletmek için tıkla ... :zuhaha:galiba bizimkide cino idi çünkü aynı sanise içerisinde uzakta bizi bekliyen arkadaşada gitmişler :73: ben korkudan tam 1 gün uyuyamadım :zuhaha:
G geomekatron Yeni Üye Katılım 24 Kas 2015 Mesajlar 23 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 50 10 Ara 2015 #14 Abdestli ve okuyarak gitmenin önemli oldugunu , bu şekilde gidildiginde kaybedilcek bişi olmadıgını düşünüyorum.
Abdestli ve okuyarak gitmenin önemli oldugunu , bu şekilde gidildiginde kaybedilcek bişi olmadıgını düşünüyorum.
S sercan33 Misafir 12 Ara 2015 #15 sahtedostlar' Alıntı: ha anladım kahkaha donuma kaçrırısam yıkamam içinmi alıyım bir damacana suyu serco:zuhaha: Genişletmek için tıkla ... aynen dostum bu arada mesaj hfizan dolu cevap atamiyorum sana
sahtedostlar' Alıntı: ha anladım kahkaha donuma kaçrırısam yıkamam içinmi alıyım bir damacana suyu serco:zuhaha: Genişletmek için tıkla ... aynen dostum bu arada mesaj hfizan dolu cevap atamiyorum sana