Makine ile bakacağız bidaha bakalım ne gosterir durunOlmaz kardeşim.Vazgeç o sevdadan.
Makine ile bakacağız bidaha bakalım ne gosterir durunOlmaz kardeşim.Vazgeç o sevdadan.
Foto atarım çekmedim yarınFoto yokmu
Bol bol kas yaparsınız orada ? yinede kolay gelsin.Belinize kuvvet.küp parçaları karışmış taşlar arasına taşlar kolay kırılıyor toprağın suanki yerimizde çok fazla taş çıkıyor siyah kırmızı yanmış kül parçası kiremit felan aşağı doğru inmeyi düşünüyoruz olabilir mi
Walla usta degisik yer rum ermeni var bölge ama ermeni bir doktor kalıyormuş incir ağacından öyle taşlar çıkıyor ki insan bunlar bile bile koymuş diyebilirim koca büyük taş cikardik bıraktık devam edeceğiz yarın
Ondanda şüpheleniyoruz yaşam alanı olabilir eski çanak parçası bulduk benim anlamadigim burda birşey olur mumezar veya girişli bir yer olabilir?
Bilmiyorum öyle görünüyor umarım birşey çıkarBol bol kas yaparsınız orada ? yinede kolay gelsin.Belinize kuvvet.
Dut ağacı yok usta ermeni yeri diyorum ermeni kalmış doktor eski yerden büyük incir ağacı var makine baktikMevcut konumuz ermeni ise dut ağacı kaç adettir.
Makineyle daha bakmadık son hakine onu bekliyoruz belli olur mezar hediyesi arıyoruzSon tahlilde makina ne diyor
Sorun yok ustamPardon incir doğru dersin, artık neremden okuduysam