gillmore271
Yeni Üye
Merhaba benim atadan kalma ahşap bir ev var. Bölgeye yakın kilise varmış eskiden. Evin bahçesi var, evin içinde ocak var, alt katta her odanın altında yüksekliği 1 mt zemini toprak olan kömürlükler var. Bahçe var, bahçede kuyu var. Eskiden ağaçlar da vardı ama tek ağaç kaldı. Kuyu 6 mt. ama suyu baya azalmış. Bir an aklıma bizim evde birşey var mıdır düşüncesi geldi ve çok yakın tanıdığım bir abime çıtlattım. 50 yaşında, 40 yıldır define arayan, bir kaç kere elinden kaçıran babam gibi gördüğüm biri. önce bir arkadaşı koordinattan resimdeki görüntüyü verdi.
acayip sevindim. tabi doğruluğunu sorgulamadım çünkü bilmediğim bir alan. sonra mantıksız geldi. üstünde ev var. ama kuyuyu nasıl tutturdu bilgi vermedik sadece konum attık. kuyu hiçbir google haritasında görünmüyor. kuşkum devam etti.
sonra çubukçu biri geldi baktı. o da belli boşluklar ve tünel varlığından, potansiyelden bahsetti. fakat derinlik materyal vb konularında somut birşeyler yok. çubukçu aynı zamanda mühendis olduğu için gpr sisteminden bahsetti. nasıl bir yol izlemeliyim?
kuyu aklımı çok kurcalıyor. biraz suyu var ama dibi çamur olmuş. şuan 6 metre ama eskiden daha derindi sanki. çamurunu pompa ile alsak girişi filan bulur muyuz? varsa bu odalara bir geçiş nasıl bulunur.
ve nasıl bir yol izlemeli nereden kimden yardım almalıyım?
acayip sevindim. tabi doğruluğunu sorgulamadım çünkü bilmediğim bir alan. sonra mantıksız geldi. üstünde ev var. ama kuyuyu nasıl tutturdu bilgi vermedik sadece konum attık. kuyu hiçbir google haritasında görünmüyor. kuşkum devam etti.
sonra çubukçu biri geldi baktı. o da belli boşluklar ve tünel varlığından, potansiyelden bahsetti. fakat derinlik materyal vb konularında somut birşeyler yok. çubukçu aynı zamanda mühendis olduğu için gpr sisteminden bahsetti. nasıl bir yol izlemeliyim?
kuyu aklımı çok kurcalıyor. biraz suyu var ama dibi çamur olmuş. şuan 6 metre ama eskiden daha derindi sanki. çamurunu pompa ile alsak girişi filan bulur muyuz? varsa bu odalara bir geçiş nasıl bulunur.
ve nasıl bir yol izlemeli nereden kimden yardım almalıyım?