Erzincan'da saf altın sayfalı tarihi eser.

Ebu Computer

Bilgili Üye
Katılım
10 Ocak 2017
Mesajlar
218
Tepkime puanı
300
Puanları
9

Erzincan'da 4 kişi tarihi eser niteliğindeki altın sayfalı kitabı satmaya çalışırken yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı suçlarının önlenmesi kapsamında yürütülen istihbarı çalışma sonucunda, merkez ilçe ve köylerinde 4 kişinin, ellerinde bulunan tarihi eser niteliğindeki 1 kitabı satmaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.

Kitap 24 ayar saf altından yapılmış

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, düzenlenen operasyonla tarihi eser niteliğindeki Musevi dinine ait motifler ve İbranice yazılar içeren, 24 ayar saf altından yapılmış, toplam 165 gram ağırlığında ve 14 yapraktan oluşan 1 kitap ele geçirdi.

4 kişiye yasal işlem başlatıldı

Kitapla birlikte yakalanan 4 kişi hakkında ise yasal işlem başlatıldı.
 

spyfrs

Moderatör
Moderatör
Katılım
6 Şub 2016
Mesajlar
541
Tepkime puanı
581
Puanları
11
çok temiz muhteşem temizlikte ve 150 bin tl ye aynısını yaptırırım farkını bile anlamazsın çunku altında karbon testi işe yaramaz 1000 yıl öncekı altınla şimdiki altın aynıdır, altını yok edemezsınız soy elementtır yani değişmez hepside göktaşı ile yıldızlardan geldi. Şimdi bu yakalananlar eserın yada çakma malzemenın kendı aldıkları altınla yaptırdıklarını kanıtlayamazlarsa tarıhı eser kacakcılıgından yargılanırlar kanıtlarlarsa dolandırıcılıktan ve dolandırmak için suç örgütü kurmaktan daha çok ceza alırlar siz olsanız hangısını secerdınız :D ilki daha kısa en azından hagb verirler serbest kalırlar. Dinlerde kullanılan sembolleri yapmış biri ekinoksu açıklıyor birisi budanın eli birisi süleyman mührü biri masonların ünli gözlü pramidi ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım, 150 bin tl ye yap 10 milyona sat güzel tokatlama ama istihbarata yakalanmışlar
 
Üst