kulakları dereye göre bakarsak derenin başlangıcına dogru olan yönü gösteriyor
Orda farklı duran ne var detaylı bakıldı mı
kulakları dereye göre bakarsak derenin başlangıcına dogru olan yönü gösteriyor
çok anlayan bir gözle bakılmadı işaret manasında nasıl birşey aramalıyız ?Orda farklı duran ne var detaylı bakıldı mı
Eşşek neyi sembolize ediyor oraya çalışmak lazım.yani istenirse taşınabilir bu durumda hiçmi bişey ifade etmiyor ?
teşekkürler fatografları çekip atarım umarım bi anlamı vardır bu eşeğineşeğin çevresi ve baktığı yön resimleri hemen önünden ieri doğru çek ekle kardeş, tamam eşek var ama eşeğin olduğu taşta bişe yok, varsa bişebaşka yerde onu da siz iyi bir anlatım fotolarla yaparsanız ne gördüysek söyleriz, başarılar diliyorum
işte onu anlamak için soruyorum zira herkez farklı birşey diyor kafa karışıyor iyiceEşşek neyi sembolize ediyor oraya çalışmak lazım.
çok anlayan bir gözle bakılmadı işaret manasında nasıl birşey aramalıyız ?
Daha çok karışacak kafan sinirlenecen tuzla buz edecen eşşeği o şekil yani.işte onu anlamak için soruyorum zira herkez farklı birşey diyor kafa karışıyor iyice
Bir işaret sembole bakarken, önce hangi millet ve medeniyete ait olduğunu bulman gerek.işte onu anlamak için soruyorum zira herkez farklı birşey diyor kafa karışıyor iyice
yok dere hariç bir ova düşünün kayda alınacak bir yükselti yokTepe var mı
zaten bunaldım en son bu siteyi buldum sonra da dediğini yapacam heraldeDaha çok karışacak kafan sinirlenecen tuzla buz edecen eşşeği o şekil yani.