rabbim acil şifalar nasib etsin ..
Rabbim Güzel haberler almayı nasip eylesin... İnşaallah Valideniz sapa sağlam o hastaneden çıkıcak...Cümlenizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum.
Acilen ameliyata alınıp, beyinde ki pıhtı alındı.
An itibarıyla ile müşayede altında. 13-14 saat gözetim de kalıp servise çıkaracaklar.
O kadar güzel bir aileyiz ki burada samimi söylüyorum mesajları gördüğümde hüngür hüngür ağladım.
@Gönül_Eri ustam Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim alakana, ilgine.
Tüm siz güzel dostlarımdan Allah razı olsun.
Her ne kadar yanında olamasakta manen dualarımızla seninleyiz ustam tez zamanda inşallah sağlığına kavuşur validenizCümlenizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum.
An itibarıyla ile müşayede altında. 13-14 saat gözetim de kalıp servise çıkaracaklar.
O kadar güzel bir aileyiz ki burada samimi söylüyorum mesajları gördüğümde hüngür hüngür ağladım.
Sevgili üstam sendende Allah razı olsun yapabileceğimiz birşey olduğunda bilgilendirirsen memnun oluruz. Allahtan tekrar acil şifalar dilerim, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Cümlenizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum.