Dedektorburada Banner Mobile

Eşimin eve getirdiği taş dert oldu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Gülşah banada yardım ve destek lazım sana nasıl ulasabilirim

gülşah1

Engellendi
gülşah benim sembolum,kapı çalanın kapısı çalınır akıllı ol.

gülşah1

Engellendi
başka yerlerde pekde sorunun olduğundan bahsettini göremedim,varsada şayet,şimdi nerden cıktı,

mayhem

Co Admin
Co Admin
1. Üzerklik Tohumu cinler alemi için göz yaşartıcı bomba etkisi yapar. Bu tohumdan bir avuç alarak haftada bir kez evin her yerini tütsülemeniz hepsini kaçıracaktır. Özellikle evlerini cinlerin mesken tutmuş olduğu arkadaşlar bunu her gece yapmalıdır. Bir süre sonra orda daha fazla kalmak istemeyecekler ve evi terk edeceklerdir. Tütsüyü bir avuç üzerklik tohumunu buhurdanlık ya da cezve türü bir aletle ocakta ısıtarak yapabilirsiniz ve dumanını bütün evde gezdiriniz. Not: Kesinlikle ama kesinlikle Hindistan vs ülkelerden gelen tütsüleri yapmıyoruz. Bu tütsülerin hepsi cinlere açık davetiyedir ve en sevdikleri kokulardır. 2. Evimizde kesinlikle canlı hayvan ve insan resimleri bulundurmayacağız. Özellikle gözleri belirgin tablolarda ya da resimlerde cinler bu gözlere yerleşmektedir. Bibloları ve heykelleri de kesinlikle kaldırıyoruz. Evimizi elimizden geldiğince islami dekorasyonla dekore ediyoruz. Ayrıca duvarlara asılan fabrikasyon dualar da çok fazla etkili değildir. duvarlarımıza asılan duaları safran, miski amber ve gül suyu mürekkebi ile yazmalıyız. Bu kokular cinlerin nefret ettiği kokulardandır. Muskaların da bu karışımla yazılması elzemdir. Aksi taktirde korunma muskalarının bir faydasını göremeyiz. 3.Boş bir camsil şişesini yarıya kadar su kalan kısmını da sirkeyle doldurarak evdeki tüm pencere çerçevelerine, kapıların kenarlarına bu sirkeli suyu püskürtüyoruz. Kalan suyu da evimizdeki su giderlerine eşit şekilde döküyoruz. Pisuvar, lavabo vs suyun kanalizasyona gittiği deliklere. 4.Her odaya 7 adet ayetel kürsi okuyoruz. 5. Siyah saplı bir bıçakla evdeki tüm kapı ve pencereleri ayetel kürsi okuyarak daire içine alıyoruz. Başladığımız yerde bitirmek önemli! Boşluk bırakmayınız. 6. Eğer mümkünse evlerimizde birer el yazması Kuran (miski amber safran ve gül suyu mürekkebiyle yazılmış) bulunduruyoruz. 7. Sürekli namaz abdestli geziyoruz. Asla cünüb gezmiyoruz. Eğer elimizden geliyorsa normal abdest yerine boy abdesti alarak kirli çamaşırları değiştirmek en güzeli. 8. Bayan arkadaşlar özel günlerinde de olsa mutlaka abdest alsınlar. Cinler aleminde bu durum tam algılanamayacağı için cinler sizi abdestli zannedeceklerdir. NOT: Çok acil ve afakanların bastığı durumlarda hemen üzerklik tütsüsünü yapınız. Üzerinizdeki hafiflemeyi o anda hissedeceksiniz. Çünkü bütün ifritler o anda evi terk edeceklerdir. Yukarıdaki maddeleri haftada bir sıklıkta tekrarlayınız. Eğer cinler evinizi mesken tutmuş iseler artık evinizde yaşayamayacaklarını anlayana kadar hergün bu tertiplere devam ediniz. Ayrıca bedeninde cin olan arkadaşlar denizde 10 kere dalıp nefeslerini tutabildikleri yere kadar tutarak 1 dklık dinlenmelerle bu işlemi de yaparlar ise hocaya görünmeden önce cinleri zayıflatmış ve hatta bir kaçını da kaçırmış olacaklardırki bu da hocanın işini kolaylaştıracak ve cinlerin bedeni daha kolay terketmelerini sağlayacaktır.

mayhem

Co Admin
Co Admin
gülşah merak etdiğimden soruyorum ne gibi bir uygulama yardımda bulunucaksınız paylaşırsanız bizimle sevinirim.

gülşah1

Engellendi
dikenli gül çubuğu gibi mahir bir nesne bu dünyada yoktur,birde duasını iliştirdini :D bu işlerin en üst mertebesi olan celcelütiye,içinden bazı kısımlar bu işin iksiri,içinde on kaf bulunan ayeti kerimelerin bu işlerde celcelütiyeden de tesirli oldunu kaf rumuzlu biri yazmış bi forumda okudum amma neye dayanarak dediğini yazmamış,vufk denilen bir uygulamardan bahsetmiş yanılmıyosam bu forumdamı neydi,okunan ayeti kerimeler daha etkili tesir oldunu,araştırdım bu tür bilgilerin bulunduğunu gördüm mesela şemsül maarif hazinetül esrar gibi kitaplarda,da gördüm,bana burasını bildiren arkadaş engellenmiş demedi sebebinide neyse,kendisiyle iletişim kurabilirsem ondan bu vufku isticem verirse işime yaricanı düşünüyorum,neyse fazla bişe demek istemem,yinede gereğinden fazla yazdım kusura bakmayın durup duruken engellenmek istemem,

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
gülşah benim açtığım konu başlı başına sorunum olduğunu gösterir... o konumla alakalıda yardım edebilirim diyorsan da olur başka şeylerde var olur dersen irtibata geçbiliriz

kanije

Bilgili Üye
adresini yaz. yazıp göndereyim daha kimse rahatsız edemez ALLAH'in izniyle.yada arapça yazdirabilirseniz namazlı abdestli birisine özelden mail adresini yaz.formülü de söyleriz yaparsanız bir şey kalmaz inşallah

gülşah1

Engellendi
kanije abi.yazı uslubunüze bakılırsa bu konuda kendinize güveniniz tam :) bende isterim onlardan özellikle şifa ve define tesbiti için,şifa için olanlar bana lazım,ötekide her defasında başımın etini yiyen akrabalarım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...