Eski Konu

sait

Bilgili Üye
BulursamKader25 ustam bekliyor olacam yorumlarını aslında telefondan giriyorum ondan düzensiz resim geliyor yoksa çok güzel resimler var ama olmuyor

sait

Bilgili Üye
Bölge Doğu Anadolu da soylentilere göre ipek yolu üzerinde bu işaretler hemen karşı tarafta buzluk mağarası var ve bu işaretli kayanin yanında boş arazi var arka tarafında tek oyma mevcut birde bu işaretli kayanın tam ortasına denk gelmiş delik var tel soktum içine devam ediyor onunda fotosunu paylasmistim

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Delik isli mi? yılan kameranız varsa salın, odaya giderse girişide bulmanız kolay olur. kayada göremedim birşey. toprak altında olmalı.

sait

Bilgili Üye
bozoklu abi deliğin resmi var kayada bariz net belli hatta dur hemen atayım dış tarafta is yok ama içi karanlık görünüyor yani is e fazla da dikkat etmedim

sait

Bilgili Üye
bozoklu ustam delikleri paylaştım yeni bi bakarsan dediğin gibi mi

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Sait kardeşim dediğim gibi kayada giriş olacak biryer göremedim, zeminde olmalı. Diğer ustalarda baksın birşeyler çıkar ortaya.

sait

Bilgili Üye
BulursamKader25 abi baktınmı resimlere kayda değer birseyler varmı yada uğraşmaya degmezmi ne yapalım burayı Abi fikirlerin önemli benim için

sait

Bilgili Üye
bozoklu abi Teşekkürler fikirlerin için oymaların olduğu kaya örme gibi duruyor yada yapistirmislar gibi ama dediğin gibi birsey olmaya bilirde