Var ama 70 m uzağındaBunun çevresinde başka işaretler var mı yakınında yerleşim yeri vs
Var ama 70 m uzağındaBunun çevresinde başka işaretler var mı yakınında yerleşim yeri vs
Bir su yatağı vardı kurumuş bize uzaklığı 1 km orayla kot farkımız 40 m falandırBunun çevresinde başka işaretler var mı yakınında yerleşim yeri vs
Boşluk cubukla tam altında gözüküyor manyetik anomali cihazı kullanıyo ajax primero onunla da alt tarafı gösteriyorBoşluk metal testi yapın çevresinde başka işaretler olmalı
Bo
Boşluk cubukla tam altında gözüküyor manyetik anomali cihazı kullanıyo ajax primero onunla da alt tarafı gösteriyor
Moloz degil de çok fazla ufak taş varBunun kaya çevresinde molozları olması lazım mezar yapılırken çıkan molozlar
Her buluntu işi kolaylaştırır
Bölge kendi yapısınca çok fazla kayalık varMoloz degil de çok fazla ufak taş var
Yükledim yeni görüntüleriHenüz bu figürü net olarak tamamını bile göremiyoruz.Mademki oymasıda var neden yeterince resimleme yok . Kayanın tamamını görecek şekilde İki taraftan ve karşı cepheden biraz daha uzak şekilde çekebilirsiniz. Böyle tek resim ile tamamı bile gözükmediği halde yeterli Detay almanız çok zor
Özelden ulaşabilir misiniz banaMakine boşluğu nereden veriyor bilmiyorum. Lakin ben olsam şu kısımla ilgilenirdim...