Dedektorburada Banner Mobile

Eskiye kirkor kim

Uğur600

Member
Tokat bölgesi aranan yerler neresi millet köyleri hakkında detaylı bilgiye sahip kimse var mı

mayhem

Co Admin
Co Admin
Krikor_Zohrab-1.png

Kirkor zohrab eski bir istanbul ermenisi Urfa'da başka eşkıyalar tarafından katledilmiş tabi aradığın bu kişi ise kendisi resimdeki kişi 😊 kopyala yapıştır yapmak istemezdim sadece merak etdim sen ne arıyorsun .

Uğur600

Member
Ekli dosyayı görüntüle 313671

Kirkor zohrab eski bir istanbul ermenisi Urfa'da başka eşkıyalar tarafından katledilmiş tabi aradığın bu kişi ise kendisi resimdeki kişi 😊 kopyala yapıştır yapmak istemezdim sadece merak etdim sen ne arıyorsun .
Burda Bi ara Tenkit diye birisi vardı hatırlarsan tokat arhov diye Bi köy hakkında bilgi arastiriyordu bende o köyden biri olarak konuştum belki sende gördün konuşmamızı ama Tenkit herzaman yaptığı gibi boş yaptı bu benim köyde olanı ufak tefek biliyorum zaten belgesi varmi yokmu onu arıyorum sadece

Uğur600

Member
Ekli dosyayı görüntüle 313671

De aradığım kirkor bu değildir duymama göre oda bir eskiyaymis tokat bölgesinde