Etrafımızda Bir Cinin Olup Olmadığını Nasıl Anlayabiliriz?

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
22 Şub 2015
Mesajlar
2,357
Tepkime puanı
1,344
Puanları
17
Yaş
64
Etrafımızda Bir Cinin Olup Olmadığını Nasıl Anlayabiliriz?
Eğer kişi kulağının dibinde fısıltı halinde sesler duyuyorsa ve bir tarafa bakarken gözünün yan tarafında gölgeler, karartılar geçtiğini hissediyorsa, o zaman o kişinin yakınında cin var demektir. Eğer cin fizik olarak o kişiye görünüyorsa, o zaman yapması lâzım gelen o cinin ayaklarına bakmaktır. Cinlerin ayakları terstir. Gördüğünüz şeyin ayaklarına baktığınızda onun bir cin olup olmadığını rahatça anlayabilirsiniz.
Cinlerin içinde de Allah dostu olanları vardır. Allah'ın düşmanı olup şeytanın dostu olanlar da. Bu cinlerin hangisi olduğunu bilemeyiz.
Gizliilimler Yorumu: Yukarıdaki yazıyı çok da güvenli bulmuyorum. Yani insanın korkudan dolayı yarattığı ses yada görüntü halisünasyonlarını cinlere bağlamak çok yanlış. Büyü belirtileri maddesinde belirttiğim gibi, insanların kendisine cin musallat oldugunu ya da büyü yapıldıgınıdüşünmesi ve böyle inanması ve böylece onların sırtından para kazanmaları için insan psikolojisini iyi bilen ve bunu da insanları DOLANDIRMAK için kullanan bir takım kendilerini cindar yada kahin olarak adlandıran insanların uydurması hepsi de. Sakın bunlara inanmayın ve sakın da bu tür kişilere paranızı kaptırmayın.
Sizi koruyabilecek TEK BİR GÜÇ vardır; O da Allah'tır. Eğer Allah'tan değil de, bu tür konularda kendinize yardım için bile olsa başkasından medet umarsanız bu sadece şirktir. Kıldığınız namazın da değeri kalmaz. Ne diyordunuz hergün kıldığınız namazda: "İyyâ ke nağbudu ve iyyake nestaîn" Yani, "Allah'ım, yalnız Sana ibadet eder ve yalnız senden yardım isteriz (Medet umarız)." Eğer bu tür konularda yardıma ihtiyacınız varsa, tek silahınız ALLAH'A OLAN İNANCINIZ ve KENDİ EN TEMİZ KALPLE, İNANARAK ve ONUN KORUYUCULUĞUNA, RAHMETİNE GÜVENEREK ETTİĞİNİZ DUALARDIR. Ayete'l Kürsi'yi bol bol okuyun. Felak, Nas surelerini bol bol okuyun. İşiniz iyi mi gitmiyor: "Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm." ve"Hasbinallâh-u veniğmel vekîl." Yani, "Sığındığım Allah'ımın herşeye gücü yeter. Beni bu halden kurtarmaya da elbet gücü yeter." "Beni koruyan da, gözeten de, rızkımı veren de Yüce Allah'tır. O, ne güzel vekildir." Ya Rezzak ism-i şerifini çokça anın. Yani "kullarını rızıklandıran Yüce Allah." Elinizde dua silahınız oldukça medet umacağınız hiç kimse yoktur; olamaz da...
 

zaz12

Bilgili Üye
Katılım
20 Nis 2015
Mesajlar
317
Tepkime puanı
34
Puanları
5
Konum
MERSIN
nik ustam emeğimize sağlık . Dabbe film izle aklıma geldi şimdi gece gece :)
 
Üst