G Glik Aktif Üye Katılım 21 Haz 2016 Mesajlar 120 Tepkime puanı 33 Puanları 5 3 Nis 2021 #1 Ustalar yıllar evvel bir define grubunda Selçuk adında yanlış hatırlamıyorsam hilal bıyıklı birisi vardı. Ona gönderilen resimlerdeki işaretleri çiziyordu. Açıkçası bayağı da iyiydi. Daha sonra o kişiyi bulamadım. Tanıyan var mı?
Ustalar yıllar evvel bir define grubunda Selçuk adında yanlış hatırlamıyorsam hilal bıyıklı birisi vardı. Ona gönderilen resimlerdeki işaretleri çiziyordu. Açıkçası bayağı da iyiydi. Daha sonra o kişiyi bulamadım. Tanıyan var mı?
G Glik Aktif Üye Katılım 21 Haz 2016 Mesajlar 120 Tepkime puanı 33 Puanları 5 4 Nis 2021 #2 Kamhi Leonard' Alıntı: burda birtane 3 kâğıtcı selçuk vardi umarim o değildir Genişletmek için tıkla ... Benim dediğim kişi işaretlerden harbiden iyi anlıyordu
Kamhi Leonard' Alıntı: burda birtane 3 kâğıtcı selçuk vardi umarim o değildir Genişletmek için tıkla ... Benim dediğim kişi işaretlerden harbiden iyi anlıyordu
Kamhi Leonard PiSaGoR Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 3,860 Tepkime puanı 3,700 Puanları 23 Konum ♨️TATVAN♨️ 4 Nis 2021 #3 Glik' Alıntı: Benim dediğim kişi işaretlerden harbiden iyi anlıyordu Genişletmek için tıkla ... burda daha iyi ustalar mevcut yeter ki isaretin isaret olsun
Glik' Alıntı: Benim dediğim kişi işaretlerden harbiden iyi anlıyordu Genişletmek için tıkla ... burda daha iyi ustalar mevcut yeter ki isaretin isaret olsun