akıltopağı
Operatör
V uzun taraf güney kısa tarafı güney batı v birleşme yeri kuzey
Krokide V birleşme yerini birleşmiş milletlere doğru batıya doğru çizmişin akıllıbıdıkV uzun taraf güney kısa tarafı güney batı v birleşme yeri kuzey
@akıltopağı ustam banaşu dere çatalı olan yerdeki çevredeki taş yığınlarını bir resimle at sana, biraz uzaktan alırsan iyi olur çevreyi görelim hele,Bende yamuk yok buyur ustam bir yardım et...
Yön güney batı oymanın aktığı yer elimde sadece iş makinası var enka zc 3330ekskavatör var ustam sana saygı duyuyorum ..bilgiyi esirgeme benden.Krokide V birleşme yerini birleşmiş milletlere doğru batıya doğru çizmişin akıllıbıdık
İstikametin g.batı
Alan tarama vb ne var elinde ?
1-Alan taramanı tutarsın.V uzun taraf güney kısa tarafı güney batı v birleşme yeri kuzey
Yön güney batı oymanın aktığı yer elimde sadece iş makinası var enka zc 3330ekskavatör var ustam sana saygı duyuyorum ..bilgiyi esirgeme benden.
bana en çok lazım olan makina alacam inşallah ondan 1 tane paletli ya da lastikli, ustam hilti nedir elinde paletli var bak, sen şu taş yığınlarının bana resmini atV uzun taraf güney kısa tarafı güney batı v birleşme yeri kuzey
Yön güney batı oymanın aktığı yer elimde sadece iş makinası var enka zc 3330ekskavatör var ustam sana saygı duyuyorum ..bilgiyi esirgeme benden.
Sanırım kaplumbağa mezarı ustam.Bir çeşit sanduka mezar olan yuvarlak tip sandık mezar varmış.
Orta çukurda bir urne varmış, çömlek içinde kremasyondan kalan artıklar ölü külü bulunur.
Urne mezar diye google de görsellerde arayın.
Taş ocagimı aç acan ustam?bana en çok lazım olan makina alacam inşallah ondan 1 tane paletli ya da lastikli, ustam hilti nedir elinde paletli var bak, sen şu taş yığınlarının bana resmini at
yav he he gardaş aynen, @akıltopağıTaş ocagimı aç acan ustam?
Zarar edersin çinliler hasta ihracat durdu .taşcılar da beko yu gömü için marşlıyor?yav he he gardaş aynen, @akıltopağı