akıltopağı
Operatör
Sunaklar güzel evet bilmek istediğim yılan mezaramı gidiyor ,defineyemi.Oy oy oy güzel sunak varsa mezar var bi çubuk işini görür kullanılır sen ama işcilik de güzeldir zor ama güzel olur keyfi çabası hayırlı olsun diyorum şimdiden belliki sana zor değil imkqnın var anladıgım kadarıyla
Evet imkan var yerdeki oymanın 7 adım güneyinde bir deneme yapıldı iki metre derinde sabit kaya tabakası çıktı ,cam eşya olasılığı olur diye fazla hirpalanmadıyaaa @akıltopağı elimde paletli var diyorsun sana yer çiziyoruz baktın mı? burda biryer di, orda argeni yap kardeş, negördüysek sana bildiriyoruz be usta, kolay gelsin
Abi sen bu video daki abi misin ? Takip ediyorum süreklibu videoyu reklam abone vs icin deil pratik bilgi ve goz asinaligi icin koyuyom konusahibine.
Yorum yapılsın mezar olayı daha bir ayrı ilgimi define çekiyor bu yılanlar var ya .Ahanda bi oy oy oy daha Ne camı ne kapısı penceresi buldunda mezarı camı kaldı ben hilti vs dedin diye imkan dedim işin içine csb girdi vs.vs.yorum yapmaya korkar olduk
Boynun da ve yapılmış yer ne diyor.