Usta işlem yaptığın alana bir şekilde tavandan yada giriş tarafın dan ya da ne bileyim Yan duvarlar dan mahali bilmedigim için söylüyorum , su geliyor mu eğer su sızıntısı var ise zemin altına birikiyor ise durağan su yani pis su koku yapar , eğer toprak kararmaya başlar ise yani klasik kil rengi falan değil hani bozlak larda çıkar ya fakir mezarları işlem yaparsın kara toprak çıkar pis pis kokar insan yağı eridiği vakit toprağı karar tır . Aldığın koku benim tanıdığım koku bu . Çürük yanmış yağ kokusu neden böyle söyledim onu da izah edeyim, durağan su bakteri oluşturur bakteri ise izole edilmiş ceseti tüketir gaz oluşturur . Mekana gelirsek çıkan büyük kayalar öncesinde çıkanlar sonrasında çıkan kırmızı toprak kireç vs. Gizlemekten çok izole edilmeye çalışılan mekan gibi geldi bana, yanmış kemik parçaları yada ne olduğunu çözemedi giniz şekilde gri tonlara yakın bir katman daha çıkarsa muhtemelen yakmış lardir. Kapalı alan ise havanın aktığı yöne doğru tavan da gedik yerler varsa çubuk gibi birşey ler ile kurcalayın is varsa kesin yakmışlar dır.