Fisher gold bug hakkında yorum ustalar.

Kerasuslu

Yeni Üye
Katılım
1 Haz 2018
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı artıları eksileri nelerdir. Fiyati da uygun geldi bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
 

Kerasuslu

Yeni Üye
Katılım
1 Haz 2018
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaw bir kişi yorumu yokmu bu cihaz hakkında.
 

ÜstaD1

Editör
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
509
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Yaş
44
Yaw bir kişi yorumu yokmu bu cihaz hakkında.
Cihazı kullanan ya da bilgisi olan arkadaşımız var ise cevap verecektir. Konunuzun şu ana kadar cevaplanmamış olması cevaplanmayacağı anlamı taşımaz. Araştırma yapan arkadaşlar da var, bilgi sahibi olanlar da. Sadece cevap alana kadar sabırla beklemenizi rica edeceğim. Hayırlı forumlar.
 

ÜstaD1

Editör
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
509
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Yaş
44
Sitede reklamı olan DEPAR DEDEKTÖR firmasında var ürün sanırım, dilerseniz firmadan dilerseniz sitemiz üzerinde bulunan kendisine ait başlık olan BURADAN sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
 

antidepresan

Bilgili Üye
Katılım
10 Eyl 2016
Mesajlar
223
Tepkime puanı
5
Puanları
3
Bu cihazdan bende mevcut bununla ilgili bir konu acmistim bi ustam detaylı bilgi verdi ben arazide çok test edemedim Ramazan'dan sonra cihazın dilini çözmeye calisicam
 

Kerasuslu

Yeni Üye
Katılım
1 Haz 2018
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Sitede reklamı olan DEPAR DEDEKTÖR firmasında var ürün sanırım, dilerseniz firmadan dilerseniz sitemiz üzerinde bulunan kendisine ait başlık olan BURADAN sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
Evet usta depar da var konuştum. Ama ben kullanıcı yorumlarını öğrenmeyi istiyorum. Artısı eksisi nelerdir.is yaparmı. En son derinlik olayı neydir
 

antidepresan

Bilgili Üye
Katılım
10 Eyl 2016
Mesajlar
223
Tepkime puanı
5
Puanları
3
Evet usta depar da var konuştum. Ama ben kullanıcı yorumlarını öğrenmeyi istiyorum. Artısı eksisi nelerdir.is yaparmı. En son derinlik olayı neydir
Ustam dediğim gibi arazide çok fazla kullanmadım bayramdan sonra arazide olucam artı eksi yönlerini paylaşırım inşallah
 

Wise99

Bilgili Üye
Katılım
20 Nis 2017
Mesajlar
233
Tepkime puanı
7
Puanları
4
Sitede reklamı olan DEPAR DEDEKTÖR firmasında var ürün sanırım, dilerseniz firmadan dilerseniz sitemiz üzerinde bulunan kendisine ait başlık olan BURADAN sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
Bu sitede yeterince reklam var bence birde satış için mi yetki verdiler sizin depardan nedir merak ettim aciklarsaniz bu yaziyi yazmamdaki acamacimi da aciklayacm
 

ÜstaD1

Editör
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
509
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Yaş
44
Bu sitede yeterince reklam var bence birde satış için mi yetki verdiler sizin depardan nedir merak ettim aciklarsaniz bu yaziyi yazmamdaki acamacimi da aciklayacm
Sayın Wise99 üyeye yardımcı olmak maksadıyla sormus oldugu dedektörün bilgisini alması adına bu cevabı verdim. Sitemiz de zaten ilgili firmanın kendisine ait banner ve bölümü vardır, reklamını dogal olarak ben değil üst yönetim uygun görmüş ve bu şekildedir. Aynı zamanda ilgili dedektörün şahıs kullanım yorumları olmuş olsaydı firmaya ait bilgi sunmazdım ki dikkat etmis olsaydınız o mesajdan önceki mesajımda bu yöndedir.
 
Son düzenleme:

Kerasuslu

Yeni Üye
Katılım
1 Haz 2018
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bu cihazdan bende mevcut bununla ilgili bir konu acmistim bi ustam detaylı bilgi verdi ben arazide çok test edemedim Ramazan'dan sonra cihazın dilini çözmeye calisicam
S.a kardeşim.cihazi kullandinmi öğrenmek istiyorum bende almayı düşünüyorum.yardimci olursan sevinirim.
 

antidepresan

Bilgili Üye
Katılım
10 Eyl 2016
Mesajlar
223
Tepkime puanı
5
Puanları
3
Ustam hakkını helal et cihazı fazla kullanmadım bı arkadaşa verdim dilini çözmek biraz zor fakat yüksek gelen net sinyaller maalesef kurşun Demir at nalı öküz nalı çıktı
 
Üst