Hookook
Aktif Üye
Toprağın altında kalan yoksa eger 4 tane basamak var garip olan ise aynı kayanın ustune bikaç yönden cıkan merdivenler varSelam ustam burda kaç merdiven var
Toprağın altında kalan yoksa eger 4 tane basamak var garip olan ise aynı kayanın ustune bikaç yönden cıkan merdivenler varSelam ustam burda kaç merdiven var
Ustam kac basamak diye sormamstm kac merdiven var diye sormustum yanlıs anladnToprağın altında kalan yoksa eger 4 tane basamak var garip olan ise aynı kayanın ustune bikaç yönden cıkan merdivenler var
Basamak anlamıştım ustam merdiven 3 yönde var sanırımUstam kac basamak diye sormamstm kac merdiven var diye sormustum yanlıs anladn
Bu resim merdiven ve solunun oldugu kareBu tarafın resmi varmı
İşçilik bariz ustam bu kayada sunak falan vardı sunagın yanı sıra merdivenler de vardı konunun ilk fotolarına bakarsanız görebilirsinizYuvarlak oyma lapya mı işçilikli mi
Size küçük bi ayrıntı bu alandan ayrılmayın son noktadasınızDegerli ustalarım sunagın oldugu kayada kopardığım harçlı kayanın altında yarım metre derinlikte toprak çıktı demir şislerşe ölçtüm kayanın içindeki taslar ise ana kayanın yapısından ve renginden tamamen farklı ve parça halindeler sizce umut varmı saygılar.