ustalar daha once bu konuyu actim bu konuyla alakali yorum yaparmisiniz
Ekli dosyalar
-
520.3 KB Görüntüleme: 163
Hoş geldiniz. Tek resim üzerinden pek sağlıklı yorumlar gelmez. Varsa lütfen etrafın resimlerini de paylaşın, hatta yönlere kadar da belirtin ki güzel bir konu olsun...ustalar daha once bu konuyu actim bu konuyla alakali yorum yaparmisiniz
Buranın karşısında ortası düzlük, vadimsi iki tepe var der. BENCE!!ustalar daha once bu konuyu actim bu konuyla alakali yorum yaparmisiniz
Yakınında dere akarsu var mı.?ustalar daha once bu konuyu actim bu konuyla alakali yorum yaparmisiniz
evet dediginiz gibi duzlukler mevcut ayrica bi isaretin yaklasik 10 mt yeninda buyuk yilan kafasi mevcutTepe ve tepede mezar, mezarda lahit çok ama çok değerli. Kısacası bu işaret bir tepenin yamacında olmalı ve bu tepenin tümülüs olma ihtimali çok yüksek. Açılması hem çok zor ve meşakatli hem de yasak. Tepenin çevresinde düzlük araziler vardır baharda rengarenk çiçeklerin açtığı düzlüklerdir. Bu düzlüklerde zemin altı soylu mezarları olur. En iyisi sen o düzlüklerde araştırmalar yap. Tepeyi ve çevresini resimlersen bir fikire varabiliriz belki. Hayırlı forumlar.