BMW-45
Aktif Üye
Bak qardaşım aynı dili konuşmuyoruz orasl net, daha önceki mesajlarımı doğru gözle okumamışsın belli oluyor. Orasını ne yazdığını sen düşünmelisin ben neden düşüneyim ki??? Ben diyelim ki buraya yazısam çubuklar fareyide buluyor diye aklı yerinde olan çubukçu bunu okur güler geçer. Ne yazdığını sen düşünüceksin ben yok. Bak Rabbim şahitdir hiç denemeden sana direk her kesin önünde eger o TV kumandanına öterse o cihazı sana hediye alacam yazdım. Hala da sözümün arkasındayım. Ben emek veren bu işe her kesin arkasında olurum önüne geçer bile bilmez horoz gibi ötmem.karalamam. iş yapan makinaların avukatıda olurum abiside. Yeterki iş yapsın o cihazı alanlarda mutlu sona ulaşsın. Sizin gibiler iyi cihazları karalarsınız kullanmadan test yapmadan dedinecileri başka iş yapmayan cihazlara yöneldirsiniz onların hem ceblerindekileri hemde ümitlerini çalarsınız. Senin gibileri ben çok gördüm burada. Ben Oktayın diyil avukatı kendi cihazımın arkasındayım, son 1 ayda cihazı cözdüm yoksa satacakdım. Onuda yazdım daha önceki mesajlarda. Sen sadece dorğu gözle okumadlnHadi varsayalım ben reklamcıyım artniyetliyim cihazı karalamak için burdayım. Peki size ne oluyor sende adamın avukatımısın. Bilimsel olarak sana çok şey anlatabilirim ama gerek yok aynı dilde konuşamayız.
TV kumandasında dene demem bile seni düşündürmeliydi neden başka bir şey değil TV kumandası diye.
İşin tuhaf ve trajikomik yanı nedir bilirmisin cihaz satıcıları yapar satar ticaretine işine bakar ama cihaz alanlar cihazı eleştirenlere saldırır.
Konu benim için kapanmıştır.