Frekanslı alan taramalar konusu

mhmt006

Yeni Üye
Ben kimsenin emeyinin üzerine bilmeden kullanmadan karalamam qardaş. Benim için aklımda soru işareti var btg alan tarama için. Nedeninide yazdım. Kullan memnun olursan al derim.
Aslında forumda belki kullanan vardır yada kullanan tanıdığı olan vardır cihazı yorumlar diye yazmıştım. Araştırmadayım bende bakalım neler bulacağım.

BMW-45

Aktif Üye
Aslında forumda belki kullanan vardır yada kullanan tanıdığı olan vardır cihazı yorumlar diye yazmıştım. Araştırmadayım bende bakalım neler bulacağım.
Ben kendi adıma konuşsam bir çok videosunu izledim btg.nin kopya çekmiş Oktaydan ama tam tutturamamış bence. İlk siteye koyduğu videolarınl izlemişdim daha sonra takibi bırakmışdım. Bazı videolarında gömülen altının gümüşün kaç kilo olduğunu söylüyordu cihazın dönmesiyle. Yani kaç defa dönse o kadar qram altın yada gümüş var diyordu videoda. Onu izledikden sonra takibini bırakdım bana inandırıcı gelmedi malesef.

mhmt006

Yeni Üye
Ben kendi adıma konuşsam bir çok videosunu izledim btg.nin kopya çekmiş Oktaydan ama tam tutturamamış bence. İlk siteye koyduğu videolarınl izlemişdim daha sonra takibi bırakmışdım. Bazı videolarında gömülen altının gümüşün kaç kilo olduğunu söylüyordu cihazın dönmesiyle. Yani kaç defa dönse o kadar qram altın yada gümüş var diyordu videoda. Onu izledikden sonra takibini bırakdım bana inandırıcı gelmedi malesef.
yorumların için saolasın usta. benimde en çok ikna olduğum videolar oktay beyin videoları oldu açıkçası. bütçe meselesi işin içine giriyor ondada. nasip bakalım.

Suvarican

Yeni Üye
ustalar herkese bol nasipler. oktay beyin otk cihazını araştırken bu foruma denk geldim. sayfaların türümü okudum değerli bilgiler edindim. bu tür cihazlar iş yapar mı yapmaz mı bilemem ancak youtube da btg alan tarama diye bir cihaza denk geldim. sahibi çok iddalı cümleler kullanıyor. aranızda bu cihazı kullanan yada çevresinde kullanan varmı. siz ustaların değerli yorumları önemli.
Sonradan gördüm btg nin gold modelini kullandım bende işe yaramadı yaklaşık iki ay kaldı cihaz bende bence en iyisi okt nin eski seri cihazları yenileri frekans konusunda o kadar başarılı değil

hayalsaati

Bilgili Üye
ÇUBUKTA DEMİR , MİNERAL ELEME
Baslikli bir konu acmistim. Orada degisok bir L cubuk ve frekans calismasi yapmistim. Sonuc aldik. Bir inceleyin derim. L cubukla gercek arazi deneyimlerim ve aldigim sonuclar var. Meraklisina bir konu acabiliriz. Saygilar...

Asya26

Member
Hayal saati sonuç aldıysan yeni konu açılıp tecrübelerini paylaşırsan faydalı olur ustam. İlgisini çeken deneyimleyip daha iyi bi sonuç alsa mutlu oluruz

Son düzenleme:

james

Yeni Üye
Sonradan gördüm btg nin gold modelini kullandım bende işe yaramadı yaklaşık iki ay kaldı cihaz bende bence en iyisi okt nin eski seri cihazları yenileri frekans konusunda o kadar başarılı değil
Ustam bende okt yi sürekli araştırıyorum, almaya niyetim var ancak fiyatı çok pahalı bu forumda okt yi en iyi bilen oktay ustayla da tanışmış @BMW-45 ustam var kendisinin dürüstlüğüne güveniyorum ve o da okt cihazına güveniyor inşallah bizede okt nasip olur.
Yeni bir cihaz tanıtımı daha yaptı oktay, cihazın şuanda ismi yok fiyatta belirsiz umarım makul bir fiyat olur.
@BMW-45 ustamın okt deneyimlerinden bu forumda faydalanıyoruz yoksa başka bir yerde cihaz hakkında da çok fazla bilgi yok.