tamamı değil ustam.çeşme ıldır alaçatı ve germiyan ılıca ve sörf mevkileri bütün akrabai tahlükatım buralarda her zaman bekleriz ustam.Alaçatı mı burası hocam?
tamamı değil ustam.çeşme ıldır alaçatı ve germiyan ılıca ve sörf mevkileri bütün akrabai tahlükatım buralarda her zaman bekleriz ustam.Alaçatı mı burası hocam?
Ildır a balık tutmaya çok gelirdik. Alaçatıda 1 sene kaldım. Çatladıkapı da stand tutmuştum fakat güzel iş yapamadık. Tanır mısın çatladıkapı sahiplerinitamamı değil ustam.çeşme ıldır alaçatl ve germiyan mevkileri bütün akrabai tahlükatım buralarda her zaman bekleriz ustam.
hayır tanımam ama ismi duydum.Ildır a balık tutmaya çok gelirdik. Alaçatıda 1 sene kaldım. Çatladıkapı da stand tutmuştum fakat güzel iş yapamadık. Tanır mısın çatladıkapı sahiplerini
Sağolasın ustam her zaman bekleriz .bu yerlerin istanbul gibi taşı toprağıda altın. makinayı kap gel.Beğenilmez mi ustam.
Canım yurdumun Edineden Karsa kadar her köşesi ve bucağı ayrı bir cennet mübarek.
Abi benim mıntıkalarda geziyorsun ? Yazın beklerim alaçatı port.
Ustam özellikle Alaçatı'ya tatile gelebilmek için kesin gömü falan bulmamız lazım 2014 falandı sene ben ordayken o zamanlar bile herşey çok pahalıydı. Zaten herkesin dilindeydi ne zaman İstanbulllular girdi Alaçatı bitti.
unutma ama alaçatıyı da alaçatı yapan istanbullular. yazın orası onların kışın bizim. geçen gün 9 mt kare gelen afedersiniz bir merkep damı 1 milyon 200 bine satıldı.parayı bulup şaşıran bazı yerlerini satan köylüler parayı bitirince şimdi sattılkları evde hizmetli olarak çalışıyor.ah dünyam ah.
Makinayıda kaparım semaveride,Sağolasın ustam her zaman bekleriz .bu yerlerin istanbul gibi taşı toprağıda altın. makinayı kap gel.
9 dönümlük porta bitişik eniştemin arazisi devlet tarafından kamulaştırıldı.sözüm söz yazın yanındayım.hemde özel bir konuyla.Abi benim mıntıkalarda geziyorsun ? Yazın beklerim alaçatı port.
Ustam makinalık pek birşey kalmadı ama gel sen makinasız.?Makinayıda kaparım semaveride,
sen ister yeter ki ustam.