Garrett Ace gibi vlf cihazlarda pulselerde olduğu gibi toprak ayarı yapılıyor mu?
Küp kırıklarının olduğu bölgede arama yaptım tık demedi.
küp kırıklarına kesinlikle ötmüyor rahat ol.
ben küçük başlığı denemedim hiç sürekli büyük başlıkla dolandım.
bulduklarım 20cm idi. Daha derinini test etme durumum olmadı.
izmir de azim elektronik ten sipariş verdim. Türkiye deki tek yetkili bayisi, diğer yerlerden çakma olma ihtimali varmış.
Büyük başlığın 1.50 den Dilan pişmiş toprak içindeki altını aldığını test etmişler, ben dediğim gibi henüz test yapamadım
Alinca deneyimlerini paylaş, bizim icinde tecrube olsunDegerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bugun aliyorum o zaman. Umarim derinlik konusunda beni hayal kirikligina ugratmaz.
Açıp bakmadan, kendiniz görmeden tecrübe kazanamazsınız..Merhaba cihazı yeni aldım iki defa cıktım ilk cıktığımda bosu bosuna baya kazdım ağaç kökünü almış. Bu aksam yeniden cıktım 70 85 arasında ki malzemeler nedir acaba
Cihazin ses tonlarina calismalisiniz. Ilk ses aldiginizda cihazin hassasiyetini degistirip tekrar ayni yerde calismanizi yapin. Agac koku, toprak alti soganli bitki, zeytin gibi islak olan maddelere tinlamasi farklidir. Ayni sekilde yagmur sonrasi toprakta calismak dogrubsonuc vermiyor.Merhaba cihazı yeni aldım iki defa cıktım ilk cıktığımda bosu bosuna baya kazdım ağaç kökünü almış. Bu aksam yeniden cıktım 70 85 arasında ki malzemeler nedir acaba
Uğratır kardeşim uğratır almadan toprakta test et (1tl büyüklüğünde bir demiri standart bobin 10-15 cm e iner )Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bugun aliyorum o zaman. Umarim derinlik konusunda beni hayal kirikligina ugratmaz.