hasandenizli
Yeni Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Merhaba.
5-6 yıldır kenarda duran bir Garrett gti 2500 üm var. Hatta kartal başlığım da var.
Tek tek yapıp değersiz objeler çok buldum. Değerli denk gelmedi diyelim. Ayarlarını bırkaladım uzun bir süre. Ama dolu dolu tecrübe edemedim. İşlem yaptığım yerde,son 50 cm kala onunla teyit ediyorum acaba dolu mu boş mu diye.
selamun aleyküm ben tekteği küçük başlıkla yapıyorum mod olarakda sadece relic modunu kullanıyorum her açma kapamada yada yer değişikliğinde tekrardan toprak ayarı yapıyorum sensitive yani hassasiyeti minimuma alıyorum ki kullaklıkla yada kulaksızsız parazit yapmasın bu cihaz kulanıldıkca performansı artan bir cihazdır derin aramlarda dediğiniz gibi sadece bir yere 1 mt..2mt işlemden snr teyit amacıyla büyük başlığı kullanıyorum kulaklıkla beraber bende kartal başı başlığı yok malesef cihazın ayarlarını öğrenmekden ziyade cihazın neye ne şekil sinyal verdiğini sesinden ve ikonlardan takip etmek daha fazydalıdır ikonlar ve ses sizi demir ise asla yanıltmaz değerlide de yanıltmaz fakat bazen sarı kız yerine kurşun yada bakır çıkabiliyor .... cihazdan sinyal aldığınızda sinyal sesi geniş acıda geliyorsa yüzeye yakındır ses küçük aralıkta geliyorsa derindedir arama işleminde başlığı çok yavaş şekilde sallamak her zaman avantaj sağlıyor..
Rica etsem pulse ve vlf modunda hangi başlığı kullandığınızı,tecrübelerinizi,püf noktalarını,sizin bulduğunuz ince ayrıntıları paylaşabilir misiniz?
Hayırlı olsun.. Bobin başlığını büyük tercih edin araziye çıkmadan test edin bir kapı kilidini 10 cm den algılar vs vs, malzeme büyüdükçe derinlik artar herşeyin hayırlısıHayırlı olsun. Rastgelsin..
Hayirli olsun guzel seyler yakalaman dilegiyle bol sans dilerimEkli dosyayı görüntüle 253419Ekli dosyayı görüntüle 253420Ekli dosyayı görüntüle 253421
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler.Gittim aldım. Kutusu, aparatları,evrakları,herşeyi tastamam. 16 ay daha garantisi var. İnşallah yüzümüz güler
hiç tavsiy etmem27 lik başlık yeterlidir eyer başlığın buysa daha büyüğü daha çok çekmez bendenedim bu cihazda onun için büyüğüne bakma en ideali 27lik başlık yeterde artardaAce serisine uyumlu büyük başlıklara baktım ancak baya yüksek paralar istiyorlar. Bakalım belki bulduklarımdan birşeyler kazanıp upgrade edebilirim