Geçmiş olsun Elaziz, Allah cc korusun. Amin.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
yuce allahtan deprem bolgelerindeki insanlarimizin acilarinin son bulmasini kayiplarinin bulunmasini bu zor ve sert hava sartlarinda ve depremin etkilerinden zarar gormemelerini diliyorum tum ulkemizin basi saolsun devletimiz gorev basinda hem yagmalara karsi hem can guvenligi ve kurtarma calismalari icin tum gucuyle calisiyor..

Allahümmâğfezni min beyni yedeyye ve min halfi ve an yemini ve an şimâlî ve min fevkî ve eûzü biazametike en uğtâle tahtî.”
Manası:
Allah’ım! Önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan, gökten ve yerden gelebilecek bütün felaketlerden beni koru

odin

Editör
Vatandaslarimiza gecmis olsun.

ankara bb gerek firin gerek seyyar mutfak yardimda bulunmus, ayrica arama kurtarma icinde ekip gondermisler. Diger belediyelerden de yardimlar gonderilmis. Turkkizilayida yardim icin sms numarasi paylasmis twitterdan, demekki deprem vergilerini harcamaya pek gonullu degiller.

Allah korumus deprem cok kisa surmus. 20-30 saniyeden fazla surse hasarin boyutu agir olurdu.

The Thing

C*
Süper Moderatör
Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, geride kalanlara baş sağlığı ve kolaylıklar diliyorum.
99 'da İstanbul depremini birebir yaşamış birisi olarak neler olduğunu nelerin hissedildiğini çok iyi anlıyorum.
Rabbim herkeze kolaylık versin bu karda kışta :(

baykan

Bilgili Üye
Deprem mağduru tüm kardeşlerimize büyük geçmişler olsun. Mevlam yar ve yardımcıları olsun.
Bu soğuk havada 5 dakika dışarda durulmazken onların halini düşünemiyorum.Allah kimsenin başına getirmesin. Yaşamayan bilmez ne kadar zor oldugunu en ufak yardımın ne kadar önemli olduğunu.
Bizlerde tüm kalbimizle geçmiş olsun dileklerimizi sunar ölenlere Allahtan rahmet diler, yaralı olanlara acil şifalar diler ve ailelerine sabırlar dileriz.
Rabbim bizleri ve kardeşlerimizi her türlü kaza, bela ve müsibetten korusun. Âmin

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Çok kötü bir durum bunun hem psikolojik hemde maddi yaralarını kapatması zor olacak. Bu süreçte Rabbim yardımcıları olsun inşallah. Ölenlere Rahmet klanlarada sağlık, sıhhat, sabır ve metanet versin.

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Ülkemiz malesef bir deprem ülkesi ve geçmişe dayalı 14 büyük deprem yaşandı yaşanması arzu edilmeyen acı hatıralar bıraktı.Bu izleri silemeyiz fakat kentsel dönüşüm projesi ile ileriye dönük ne gibi önlemler alabiliriz bir kez daha önem arz etti.
Rabbim ölenlere rahmet yaralılara acil şifa ihsan eylesin.Zor bir süreç.Mevlam cümlemizin yar ve yardımıcı olsun.

deli firat

DOĞACI
Üzüldük geçmiş olsun rabbim daha kötüsünden korusun bütün Türkiye yi Allah yardımcıları olsun Elazığlı bütün vatandaşlarımızın

Son düzenleme: