Ciddi olamazsın dostum bir sikke gerçekten 3.5 mlyn $ mı?pantikapaion dik bir görsel paylaşırmısın kaç gram ? 6 sene önce 3.5 milyon $ satılan bir sikke?? Köşeyi döndün can.
Orjinal oldugunu farzedelim ?Ciddi olamazsın dostum bir sikke gerçekten 3.5 mlyn $ mı?
Gerçekten inanılmaz ya ufacık birşey ya bizim buralarda var mıdır acaba bundan ?Orjinal oldugunu farzedelim ?
Baldwin's Set New World Record for Ancient Greek Coin - $3.25 Million
The much anticipated sale of the spectacular Prospero Collection concluded at 03.30 EST this morning and, after a phenomenal eight hour ‘white glove’coinweek.com
pantikapaion dik bir görsel paylaşırmısın kaç gram ? 6 sene önce 3.5 milyon $ satılan bir sikke?? Köşeyi döndün can.
Ustam hevesini kırmiyim ama bu sahte bulgar yapımı %97 ?İnşallah gerçek çıkar vakko usta yarın detaylı bilgi vereceğim resimlerle ilgili hayırlısı Allahtan
vakko ustam konudaki pantikapaion parasıyla ilgili farz edelim diye yazmışsınız.bilirsiniz önce sünnet kılınır. daha sonra farz. böyle hemen milyon dolarların farzı misal denilmesi bize ne sünneti ne de farzı kıldırır valla bi yattıkmı yatış o yatış.espri anlayışınıza istinaden ortadakinin fren olarak kullanılması benim sağlığım adına biraz sevindirici olacaktır. konunun da bu kadar net açıklamalı dökümanı da ancak böyle bir ustadan olur. teşekkürler ustam iyiki varsınız.Orjinal oldugunu farzedelim ?
Baldwin's Set New World Record for Ancient Greek Coin - $3.25 Million
The much anticipated sale of the spectacular Prospero Collection concluded at 03.30 EST this morning and, after a phenomenal eight hour ‘white glove’coinweek.com