Dedektorburada Banner Mobile

Gladyatör gtr 8 ve 9 hakında yorum üsdatlar

Dedektorburada Banner Mobile

ramin

Yeni Üye
Hocam aynısının sıfırını 1250 tl ye satıyorlar:D Siz 250 tl ye sattığınıza göre bu cihazın oyuncaktan farkı yok o zaman.ama test videolarını izledim.adamlar altını gümüşü gömüyorlar toprağa.sonra cihazı hangi madene ayarlıyorlarsa o tarafa dönüyor.o zaman bu işte bir bit yeniği var,bir hile hurdası var gibi bu işin.siz pek çok şey biliyorsunuz bu konuda ama fazla ayrıntıya girmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Salam.aleylum bana lazim.kimse satiyor?

ramin

Yeni Üye
Söylediği gibiyse müthiş Yani ! Ama değilse insanın umuduyla oynamak hangi viçdana sığar! Adamların ekmegi ile kimse oynamak istemez öte yandan, Lâkin bahsi geçen alan tarama dahil şahsen ben güvenmem o tür oyuncaklara!

Ha bu arada isteyen olursa az kullanılmışı var sadece 250 TL :) Gladyatör 8
Varmi sende?

ramin

Yeni Üye
Hocam aynısının sıfırını 1250 tl ye satıyorlar:D Siz 250 tl ye sattığınıza göre bu cihazın oyuncaktan farkı yok o zaman.ama test videolarını izledim.adamlar altını gümüşü gömüyorlar toprağa.sonra cihazı hangi madene ayarlıyorlarsa o tarafa dönüyor.o zaman bu işte bir bit yeniği var,bir hile hurdası var gibi bu işin.siz pek çok şey biliyorsunuz bu konuda ama fazla ayrıntıya girmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Salam aleykum.kimde gladiator 8 var