Mavigöz
Member
Bu cihazdan kullanan yada bilgisi olan varsa yorum bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 297270
Bahsedildiği özelliklere tam manası ile hâyız değil bu cihaz...... Fiyatı ne şuan ?Bu cihazdan kullanan yada bilgisi olan varsa yorum bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 297270
Arkadaşım almış arazide suphelendigimiz yerlerde kullanmak için benim bilmek istediğim kullanan varsa nasıl yani işimize yararlı tavsiyeniz nedirBahsedildiği özelliklere tam manası ile hâyız değil bu cihaz...... Fiyatı ne şuan ?
bu forum türkiyenin favori bir forumu olmasıyla beraber dedektör görüntüleme vb türevi konularda biraz zayıf kaldı, cihaz kullanıcıları ne kullanıyorsa o katagoride biryerlerde buluşuyor malesef,
cihazların bölümü canlanmalı diye düşünüyorum
Ben moralinizi bozmak istemem lâkin boşluk ölçümü tam bir fiyasko. En fazla 50 cm. Kadar boşluğu alıyor. Metal aramada iş görür ama.... Ondada firmanın söylediği derinliklere ulaşması çok zor....Arkadaşım almış arazide suphelendigimiz yerlerde kullanmak için benim bilmek istediğim kullanan varsa nasıl yani işimize yararlı tavsiyeniz nedir