Gölge ayi ayaklarinin arasi üçgen yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuyucu

Engellendi
Ne dedim herkesin bir fikri var bilgi değil. .yerinde canlı canlı destek al nokta atışı yaptir..bak çizip çizip gonderirler

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Kiymetli ustalarim,
Ben bu resimleri daha once baska bir sitede gordum ve konuyuda takip ettim. Orada daha fazla resim vardi. Konunun sunuluşu ve hitabet ayni kisiye ait. Hatta o sitedeki nikini dahi hatirliyorum. ( iba..)
Bu arkadasimiz epey bir konu acti. Sonra ortadan kayboldu, bir daha da paylasim yapmadi. Cok guzel konular actigi icin cok yakindan takip etmistim. Bazi sifrelerine de Ben de yorum yapmistim. Saniyorum 4-5 ay gecti uzerinden veya 6-7 ay da olabilir.

Simdi burada gorunce canim sıkıldı. Birde karsilikli paslasmalari gorunce konunun iyi niyetle acildigini sanmiyor ve acikca yaziyorum ve soruyorum:
1- O sitede bu konuyu acan siz misiniz?
2- Bu konu orada cok guzel bir sekilde cozulmustu?
Neden hicbir islem yapmadan burada da acmak ihtiyaci hissettiniz?
3- Ben o kisi degilim derseniz, paylastiginiz o resimleri burada yayinlarim. Ustalarimiz gorunce anlarlar zaten.

Aciklamalarinizi bekliyorum arkadasim.

kuyucu

Engellendi
Gece gece yer işaretletiyosun.ya seni uyariyoruz ama sen anlmadin güzel kardeşim. .o resimleri kaldır ..son kez ben seni uyariyimda yinede sen bilirsin. ...canlı canlı gündüz git şuraya arkadaş. .anlamiyormusun

BulursamKader25

Ne dedim herkesin bir fikri var bilgi değil. .yerinde canlı canlı destek al nokta atışı yaptir..bak çizip çizip gonderirler
Siz usame ile birlikte ne ayaksiniz?
Ne yapmak istiyorsunuz?
Elbette ustalar gorduklerini cizip gonderecekler,
Ellerine kazma kurek alip yaniniza mi gelecek?
İnsanlar hicbir maddi karsilik beklemeden saatlerini pc basinda gecirip yardimci olmaya calisiyorlar. Senin su yazdiklarina bak. Ayiptir. Format budur arkadasim. Begenmiyorsan begendigin yere gidebilirsin. Burada saygi ve saygi icindeki paylasimi bozmaya mi geldiniz? Size buradan ekmek cikmaz haberiniz olsun. Buradaki guzellik sizi zehirler haberiniz olsun.

malibu_18

Bilgili Üye
ne güzel şirket kurulmuş , bizde adama yardımcı oluyoruz aklımızca . Allah kötü niyetli insanların niyetlerinden korusun hepimizi (Amin)

üsame1

Yeni Üye
kader kardeşim ve diğer arkadaşlar bu konu başka yerde de kardeşim tarafından açıldı ama bu hiddetinizi anlayamadım paylaşmak daha fazla bilgi sahibi olmak birbirinden değerli ustalar olarak sizlerin her birinizin farklı bir nokta yakalayarak anlatımınız olduğu gibi diğer siteler dende başka kardeşlerimizin görüşlerini almak hataysa benden de van minüt ama yinede çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin bence bilgi paylaştıkça artar ama sizi bilemem sizlerde başka sitelerde dolaşıyormuş sunuz? ne iş kendiniz diyorsunuz bunu resimler farklı sitelerde paylaşıldı ve sizlere de büyük değer verilerek sizinle de paylaşıldıysa bu size saygı ve değer verildiğinden di biliniz.ayrıca kendi mailim olmadığından kardeşimin mailiyle onun yardımıyla üye oldum kardeşim başka sitelerdeki ustalara bense yıllardır takip ettiğim sizlere değer vermiştim hakkınızı helal ediniz beni sahtekar olarak görüyorsanız rica ediyorum üyeliğimi kaldırınız .birde sen ne ayaksın diyen kardeş kırk ayak değiliz herhalde şirket diyen kardeş biz şirket değil kardeşiz kötü niyet bunun neresinde allah aşkına ben sizce sahtekar olabilirim ama ben yinede sizlere saygı duyuyorum her biriniz benim gözümde ustasınız ama insanı yaralayıcı imalı sözleriniz dokundu bana yinede sizin uzaktan takipçiniz olmaya devam edeceğim üye değilken nasıl takip ediyosram öyle devam etmek istiyorum üyeliğimin kaldırılması isteğimin dikkate alınmasını istiyor ve sizi ALLAH'a EMANET ediyorum.

Son düzenleme:

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
kader kardeşim ve diğer arkadaşlar bu konu başka yerde de kardeşim tarafından açıldı ama bu hiddetinizi anlayamadım paylaşmak daha fazla bilgi sahibi olmak birbirinden değerli ustalar olarak sizlerin her birinizin farklı bir nokta yakalayarak anlatımınız olduğu gibi diğer siteler dende başka kardeşlerimizin görüşlerini almak hataysa benden de van minüt ama yinede çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin bence bilgi paylaştıkça artar ama sizi bilemem sizlerde başka sitelerde dolaşıyormuş sunuz? ne iş kendiniz diyorsunuz bunu resimler farklı sitelerde paylaşıldı ve sizlere de büyük değer verilerek sizinle de paylaşıldıysa bu size saygı ve değer verildiğindendi biliniz.ayrıca kardeşim başka sitelerdeki ustalara bense yıllardır takip ettiğim sizlere değer vermiştim hakkınızı helal ediniz beni sahtekar olarak görüyorsanız rica ediyorum üyeliğimi kaldırınız .birde sen ne ayaksın diyen kardeş kırk ayak değiliz herhalde ben sizce sahtekar olabilirim ama ben yinede sizlere saygı duyuyorum her biriniz benim gözümde ustasınız ama insanı yaralayıcı imalı sözleriniz dokundu bana ayrıca birdaha burada bir şey paylaşmam ama yinede sizin uzaktan takipçiniz olmaya devam edeceğim üye değilken nasıl takip ediyoram öyle devam etmek istiyorum üyeliğimin kaldırılması isteğimin dikkate alınmasını istiyor ve sizi ALLAH'a EMANET ediyorum.
Değerli kardeşim, söz konusu konunun başka sitede açılması ve ya açılmaması değil üstadlarımın anlatmak istediği açık net bir şekilde bellidir. Başka bir sitede konu açılmış ve nokta koyulmuş işaretlere herhangi bir işlem yapılmadan bir sonuca varılmadan gelip burada konu açmak hem o diğer sitedeki ustalara karşı yanlış bir davranıştır hem de buradaki ustalara karşı yanlıştır. Yanlışı da bir kenara bırakalım bir kere insanların zamanlarını alarak kul hakkına girip sonra sessiz sedasız geri çekilmek sessizliğe börünmek gibi bir şey. Ha şöyle olabilirdi o sitede (ki hangi sitedir zerre bilgim de yok) ustaların dediklerini uygulardın bir sonuca varmazdın gelip bir de burada durum ve yöntemleri anlatır bir sonuca varamadığını daha farklı bilgiler aradığı açıklardın. En eski resimlerle işlem yapılmış hallerini foruma yüklerdin o zaman amenna derdik. Ama bu şekilde yanlış olduğunu sen de ben de çok iyi biliyoruz bak ne diyorlar işte
Burada çizer çizer gonderirler gördüklerim kareleri hafif kabariklari..inan çok burdan bilmislerin cizimleriyle aylarca boşa çalışan insan biliyorum. .bunlarin çoğu eline kazma almamış klavye definecileri. ...sen bu işin içinde olan birisin..cevrene sor..hadisi serifler var..deccale sakliyorlar çoğunu. .bilinçli hareket et..zarar etmezsin..burdan surayi kaz diyenlere itimat etme..canlı canlı yerinde teşhis koydur çalış
al işte kürekten haberi olmayan bir kazma. belli ki bu konu hakkında zerre bir bilgisi yok. Hangi işaretin nokta yeri bellidir? Sanki o işreti yapan kendisi. Deccal bilir deyyuz bilir. Hak bilmez hukuk bilmez. Örften adetden bihaberdir kelpe kelp. Olur kan ile cehalete sebep. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

BulursamKader25

Sevgili kardesim,
Kuyucunun yazdiklari ortada.
Yaptigi hakaretleri gormedin mi?
Yorum yapan insanlari asagiliyor kendince.

Burasi oyun sahasi degil.
İnsanlarin umutlari, hayalleri var.
Riske girip gece gunduz kelle koltukta islem yapoyorlar.
Siz isin dalgasindasiniz. Olmaz boyle.

Son yazin cok guzel.
Lakin kuyucuya bir kelume yazmamisin.
Burasi chat odasi degil. Lutfen.

kuyucu

Engellendi
TOYALP senin seviyene inip seviyesiz konusmayacam.bi yere kadar tabi
1 benim demek istedigim şu burada hayatinda eline kazma almamış öyle hayalperes tipler bire bir taniyorumki ve inlarin söylediği yerlerde çalışan öyle saf insanlar biliyorumki hemde aylarca..KUL HAKKI ILE CENNETE GIRILMEZ HAKTAN HUKUKTAN BAHSEDIYORSUNYA...şimdi bu adamlarin hakkı ne olacak..bilgisi olana eyvallah...ayrica klavye delikanliligi yapma ağzından çıkan sözleri duy...SENIN SEVIYENE INMEYECEM DEDIM.ama haddinide bil....

İhtiyar

Bilgili Üye
Selamünaleykum arkadaşlar,
Konu ile ilgili sadece üzüntü duyduğumu belirtmek istedim. Zaten dostlar gereğini yazmışlar ..,
Cümlemize hayırlı kandiller .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...