Siz usame ile birlikte ne ayaksiniz?Ne dedim herkesin bir fikri var bilgi değil. .yerinde canlı canlı destek al nokta atışı yaptir..bak çizip çizip gonderirler
harbi ne ayaksın sen ?Bak ibrahim burda alenen yazma böyle şeyler. .özelden yazarsan bi ara görüşürüz
Değerli kardeşim, söz konusu konunun başka sitede açılması ve ya açılmaması değil üstadlarımın anlatmak istediği açık net bir şekilde bellidir. Başka bir sitede konu açılmış ve nokta koyulmuş işaretlere herhangi bir işlem yapılmadan bir sonuca varılmadan gelip burada konu açmak hem o diğer sitedeki ustalara karşı yanlış bir davranıştır hem de buradaki ustalara karşı yanlıştır. Yanlışı da bir kenara bırakalım bir kere insanların zamanlarını alarak kul hakkına girip sonra sessiz sedasız geri çekilmek sessizliğe börünmek gibi bir şey. Ha şöyle olabilirdi o sitede (ki hangi sitedir zerre bilgim de yok) ustaların dediklerini uygulardın bir sonuca varmazdın gelip bir de burada durum ve yöntemleri anlatır bir sonuca varamadığını daha farklı bilgiler aradığı açıklardın. En eski resimlerle işlem yapılmış hallerini foruma yüklerdin o zaman amenna derdik. Ama bu şekilde yanlış olduğunu sen de ben de çok iyi biliyoruz bak ne diyorlar iştekader kardeşim ve diğer arkadaşlar bu konu başka yerde de kardeşim tarafından açıldı ama bu hiddetinizi anlayamadım paylaşmak daha fazla bilgi sahibi olmak birbirinden değerli ustalar olarak sizlerin her birinizin farklı bir nokta yakalayarak anlatımınız olduğu gibi diğer siteler dende başka kardeşlerimizin görüşlerini almak hataysa benden de van minüt ama yinede çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin bence bilgi paylaştıkça artar ama sizi bilemem sizlerde başka sitelerde dolaşıyormuş sunuz? ne iş kendiniz diyorsunuz bunu resimler farklı sitelerde paylaşıldı ve sizlere de büyük değer verilerek sizinle de paylaşıldıysa bu size saygı ve değer verildiğindendi biliniz.ayrıca kardeşim başka sitelerdeki ustalara bense yıllardır takip ettiğim sizlere değer vermiştim hakkınızı helal ediniz beni sahtekar olarak görüyorsanız rica ediyorum üyeliğimi kaldırınız .birde sen ne ayaksın diyen kardeş kırk ayak değiliz herhalde ben sizce sahtekar olabilirim ama ben yinede sizlere saygı duyuyorum her biriniz benim gözümde ustasınız ama insanı yaralayıcı imalı sözleriniz dokundu bana ayrıca birdaha burada bir şey paylaşmam ama yinede sizin uzaktan takipçiniz olmaya devam edeceğim üye değilken nasıl takip ediyoram öyle devam etmek istiyorum üyeliğimin kaldırılması isteğimin dikkate alınmasını istiyor ve sizi ALLAH'a EMANET ediyorum.
Burada çizer çizer gonderirler gördüklerim kareleri hafif kabariklari..inan çok burdan bilmislerin cizimleriyle aylarca boşa çalışan insan biliyorum. .bunlarin çoğu eline kazma almamış klavye definecileri. ...sen bu işin içinde olan birisin..cevrene sor..hadisi serifler var..deccale sakliyorlar çoğunu. .bilinçli hareket et..zarar etmezsin..burdan surayi kaz diyenlere itimat etme..canlı canlı yerinde teşhis koydur çalış
al işte kürekten haberi olmayan bir kazma. belli ki bu konu hakkında zerre bir bilgisi yok. Hangi işaretin nokta yeri bellidir? Sanki o işreti yapan kendisi. Deccal bilir deyyuz bilir. Hak bilmez hukuk bilmez. Örften adetden bihaberdir kelpe kelp. Olur kan ile cehalete sebep. Umarım anlatabilmişimdir.Ne dedim herkesin bir fikri var bilgi değil. .yerinde canlı canlı destek al nokta atışı yaptir..bak çizip çizip gonderirler