gömü yeri belli hoca lazım

ayan24

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
2
Merhaba arkadaşlar konya da yasıyorum burada bir tane arkadaşım var konya'nın bir ilçesinden. Bunlar bir gün ava giderken yanlarında baya pahalı bi dedektör götürmüşler gömü olduğu bilinen bir yere. Taramışlar araziyi bir tane bulmuşlar makine çok fena ötüyormuş tabi alet hedevat yok. Neyse bizim arkadaş gömünün yanındaki ağacı iyice oymuş bir daha geldiğimizde bulalım diye çünkü dedektör arkadaşının babasınınmış kolay kolay alamıyorlar, çokta yakın arkadaşı değilmiş zaten. Neyse bunlar daha sonra bir tane hoca bulup gitmişler araziye varmışlar daha gömüye 200 metre kala hoca gömünün yerini söylemiş burada diye gerçekten de söylediği yerdeymiş. Varmışlar gömünün yanına hoca burası tılsımlı ben bu işlerin ilmini bilmem yapamam ben demiş .Yanlarında da bir tane inançsız bir arkadaşları varmış hocaya olur mu öyle şey falan demiş .Hoca çocuğa inanmıyor musun demiş çocuk inanmıyorum demiş. Gel buraya demiş yanına çocuğu almış kulağını aç iyi dinle demiş .Gömünün olduğu yerin karşısında da böyle yamaç bir tepe tarzı bir şey varmış orada davul sesi geliyormuş baya bildiğin insan çalar gibi sesli bir şekilde davul sesi geliyormuş tepeden .Hepsi kulak vermiş 5 kişilermiş hepsine geliyormuş ses Hoca demiş ki bu ses sadece burada ki 5 kişiye geliyor demiş. Korkmuşlar da zaten çocuklar hoca hadi gidelim güvenli değil buralar demiş gitmişler. Şimdi bizim arkadaş diyor ki oraya gidelim ama hoca bulun hoca olmazsa gitmem ben diyor biz tabi ısrar ediyoruz gidelim ne olacak falan diyoruz ama baya araştırdım bu cin işleri gerçek gibi. Eğer bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
 
Son düzenleme:

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,762
Tepkime puanı
5,311
Puanları
24
1. Kazılacak yere 6 köşeli yıldız çizmek ve ortasını kazılınca büyüğünün ve cinleri kayboldukları biliniyor

2. 7 adet yeşil sedir, iki taş arasında dövülür. 2 litre suya konup üzerine 7Ayet-el-kürsi, Kafirün, İhlas, Felak ve Nas sûreleri okunur ve bölgeye serpilir.

3. Yunus Sûresi 81-82, Ta'ha Sûresi 69, Araf 118-122 ayetleri bir tabak suya okunur ve bölgeye serpilirse büyü bozulur

4. 21 Yasin süresi'ni bölgede okumak

5. Başka bir çözüm: Fatiha, Ayet-el Kürsi, İhlas, Felak ve Nas sürelerini 70 kere o bölgede okumak.
6. Başka bir çözüm: Defne yaprağı'nın tütsü olarak yakılması ve 7 İhlas okunması
7. Başka bir çözüm: Beyyine Sûresi'nin, bir tabağa okunup bölgeye serpilmesi
8. Başka bir çözüm: 33 defa Fatiha Sûresi okunur.
9. En zor olan tılsımlar, büyü ve cinleri temizlemek için 789 kere Besmele, 70 Fatiha, 41 Yasin, 2200 kere Felak ve Nas, 41 kere Cin Sûresi, 1 kere Fetih Sûresi, 1 kere Ta'ha Belliki orda beklemekten çanları sıkılmış size işaret yollamışlar :20:
 

ayan24

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
2
bunları okudum çok site gezdim kendimiz yapamayız korkusu var
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,762
Tepkime puanı
5,311
Puanları
24
kendi yorumumu fikrimi belirtiyim ozaman burda ben hocayım hadi gidelim diyen biri çıkmaz sizin istediğiniz bizimle gelsin definenin yerini söylesin okusun üflesin çıkaralım yolumuza bakalım ama bu böyle olmaz mademki korkuyorsunuz hiç bulaşmayın yok kardeş bi şekilde uğraşıcam ben burayla diyorsanız önceliğiniz dolandırılmamak ve beraber gideceğiniz hoca olsun bunlara dikkat edin tılsımdan önce.
 

Kristof34

DogacıyıZ
Katılım
13 Eyl 2014
Mesajlar
685
Tepkime puanı
33
Puanları
4
Yaş
48
Konum
İstanbul
Siz korkmayın isleme baslayın. Bakalım yanınıza ne gelecek?
 

Wazgecilmez

Aktif Üye
Katılım
25 Eki 2016
Mesajlar
147
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Kristof ustanın da dediği gibi siz işleme başlayın bakalım olağanüstü bir şey olacakmı... İlk aşamada korkulacak bir şey yok genelde ses duyarsınız yada isminizle çağırırlar vs. Vs. Bu durumlarda devam etmicekseniz dönün arkanızı gidin
 
Üst