Daha önce vardı bende kafesten çıktımı omuzdan inmezdi oda gübre yedi öldü hayvanBenim favorim kınalı keklik asaleti yeteEkli dosyayı görüntüle 298087. Ekli dosyayı görüntüle 298088
Daha önce vardı bende kafesten çıktımı omuzdan inmezdi oda gübre yedi öldü hayvanBenim favorim kınalı keklik asaleti yeteEkli dosyayı görüntüle 298087. Ekli dosyayı görüntüle 298088
Selamunaleyküm sayın ustam banada varmıdır aceba çayınızdan bende içeyimmi.?bahçeli abim Çay içenmi
Aleyküm selam Çay emrinde kıymetli abim yanlız seni bulana aşk olsun nerelerdesin görünmez oldun bu aralarSelamunaleyküm sayın ustam banada varmıdır aceba çayınızdan bende içeyimmi.?
girislerim ne yazıkki engellendi galiba cayinizi icemez oldum.sayın ustam.Aleyküm selam Çay emrinde kıymetli abim yanlız seni bulana aşk olsun nerelerdesin görünmez oldun bu aralar
Amin abim cümlemize insaallah.Sağol can gardaşım. Allah afiyet versin.
Ne demek girişlerin engellendi seni engelleyecek adamın yüreğini sökerim başta dedim konulara yorum yapmıyorum kimsenin de tavuğuna kışş demiyoruz sizde bizim çayımıza muhabbetimize karışmayın sevmeyen uzak dursungirislerim ne yazıkki engellendi galiba cayinizi icemez oldum.sayın ustam.
seni kim niye engellesin gurban bu aralar intte sorunlar var belki ondan giriş yapamamışsındırgirislerim ne yazıkki engellendi galiba cayinizi icemez oldum.sayın ustam.
Ben yine anlamadım bura ve d,m için diye düşünüyorumseni kim niye engellesin gurban bu aralar intte sorunlar var belki ondan giriş yapamamışsındır
Selamunaleyküm evet sayın ustam tlf.ile giriş yapabildim sizinde dediğiniz gibi olabilir yinede bilgisayar ile giriş yapamamaktayım olsun bakalım hayırlısı Deli Fırat ustamında Çay'ını çok Özlemiştim.tekrar görüşmek üzere Saygı ve Sevgilerimle.seni kim niye engellesin gurban bu aralar intte sorunlar var belki ondan giriş yapamamışsındır