Servet kurtuluş
Aktif Üye
Bulamam ? yalnız başıma zor abi.. Gece bir başıma it kurt olur korkarımEtrafta açılmış yoksa bul bunu artık..
Çünkü orası çalışma yapmam için uygun varsa bakmak isterimBüyük kanallı oyma haricinde işe yarar bir emare varmıdır göze çarpan
Olmazmı işçiliğin kalitesine bak illaki vardır çevrede arge yapılması lazım. @Trakyalı81 ustamızı dinle bak ne yazmış sana.Büyük kanallı oyma haricinde işe yarar bir emare varmıdır göze çarpan
Bundan önceki yerlerde çalışma yapmak güzel sonuçlara ulaşmak için düşündüm ama yer ortam uygun olmadığından birde yalnız olduğum için değerlendiremedim burası bana uygun burda değerlendirme yapmak istiyorum yaptığım çubuk testinde boşluğu aldim ama işaretler biraz doğal gibi geldi emin olmak istedim size göre de güzelse çalışmaya başlar sizede bilgi veririm yalnız konu hakkında biraz daha yardımcı olursanız sevinirim çünkü hepsi aynı yerde degil aralıklı mesafeler de bana görselde önerdiğiniz yer varmiNe yaptığını, ne yapacağını iyi bilen bir çubukçu bulmalısın. Güzel yerler. Projelendirir sonuçlandırırsın.
Ustam sağolsun yardımcı oldu burada inşallah güzel sonuçlara ulaşmaya çalışcam abi.Olmazmı işçiliğin kalitesine bak illaki vardır çevrede arge yapılması lazım. @Trakyalı81 ustamızı dinle bak ne yazmış sana.
Bakir yer gibi gözüküyor.Sonuç alırsın o bölgeden.Kayseride boş yer çıkmaz?Ustam sağolsun yardımcı oldu burada inşallah güzel sonuçlara ulaşmaya çalışcam abi.