Servet kurtuluş
Aktif Üye
Kısmet abi bakacaz artık. Bende şans yok ama sonucu yine haberdar ederim ?Bakir yer gibi gözüküyor.Sonuç alırsın o bölgeden.Kayseride boş yer çıkmaz?
Kısmet abi bakacaz artık. Bende şans yok ama sonucu yine haberdar ederim ?Bakir yer gibi gözüküyor.Sonuç alırsın o bölgeden.Kayseride boş yer çıkmaz?
Eğri oturup doğru konuşalım.Bundan önceki yerlerde çalışma yapmak güzel sonuçlara ulaşmak için düşündüm ama yer ortam uygun olmadığından birde yalnız olduğum için değerlendiremedim burası bana uygun burda değerlendirme yapmak istiyorum yaptığım çubuk testinde boşluğu aldim ama işaretler biraz doğal gibi geldi emin olmak istedim size göre de güzelse çalışmaya başlar sizede bilgi veririm yalnız konu hakkında biraz daha yardımcı olursanız sevinirim çünkü hepsi aynı yerde degil aralıklı mesafeler de bana görselde önerdiğiniz yer varmi
Kanalın olduğu yerde diyorsan iki tarafında da dere var birisi kuru diğeri hala akıyor. Diger işaretlerin olduğu yerde de arkasında ki tepede su deposu var abiBuradan baktığında altından dere geçen iki yada tek tepe varmı ustam.
Tamam abi teşekkür ederim yorumun için ben bunu bir düşüneyim ?Eğri oturup doğru konuşalım.
Görselden işaretleyip burdan ön işleme başla demekle bu iş sonuçlanmaz.
Çubukçu önce metal tespiti yapacak. Metali cm2 hatasız noktalayacak. %100 emin olacak.
Sonra boşluğun sınırlarını çizecek. %99,9 emin olacak.
Sonra girişi çizecek. Girişe ulaşılacak metrajı net söyleyecek. Işleme başlanacak alanı çizip işaretleyip burdan yurunecek diyecek.
Değerli metal varsa sen o boşluğu zor alırsın.
Paça vermez öyle kolay kolay.
Ayrıca bu iş bu şartlarda tek başına yürümez. Mundar edersin.
Yer çok güzel.
Doğru insanları, doğru zamanda, doğru alet edavatla, doğru yerde buluşturup, doğru yerden giriş yapmak zorundasın.
Doğru yeri bulmuşsun. Ya diğer doğrular?
Bu bir süreç. Süreci yönetebilecek yetenek ve kabiliyete sahip olmakta diğer bir gereklilik.
Koy önüne şapkayı düşün şimdi ?
Tepenin altından dere geçmeli ve bu dere tepenin altında gölet gibi oluyormu, ayrıca oyuğun ordan baktığında bu gölet gözüküyormu.Kanalın olduğu yerde diyorsan iki tarafında da dere var birisi kuru diğeri hala akıyor. Diger işaretlerin olduğu yerde de arkasında ki tepede su deposu var abi
Bahsi geçen dere bu yerden gözükmüyo önceden bu dereden su geciyomus ordan başka yere almışlar yani tepenin arka kisminda suan yeni dere var bahçeleri sulansin diye yapmışlar. Derede su yok o yüzden de gölet olabilecek bir durum yok abiTepenin altından dere geçmeli ve bu dere tepenin altında gölet gibi oluyormu, ayrıca oyuğun ordan baktığında bu gölet gözüküyormu.
Yorumunuz için teşekkür ederim abi. ALLAHa emanet ol.Anladım ustam siz yinede o tepede yığma bakabilirmisiniz. Bahsettiğim tepe buraya mesafelide olabilir. Selametle kal
Kategori olarak hurda sınıfında.Ekli dosyayı görüntüle 269495Ekli dosyayı görüntüle 269496Ekli dosyayı görüntüle 269497Ekli dosyayı görüntüle 269498
@vakko
Abi antreman istemistinya bi bakarmisin bunlara
Teşekkür ederim abiKategori olarak hurda sınıfında.
Gallienus ve iskender var görünen.Kısaca hepsini Hurda Roma yunan t.c ve beylik olarak sınıflandırabiliriz.