Ustam olasılık gibi duruyorda, aslınd emare olarak tutunacak tek dal. Nokta atışıEkli dosyayı görüntüle 269507
Bu olasılığı göz ardı etme.
Resime birde böyle bakalım
Y açık ağzı kuzeye veya tam güneye bakıyorsa doğruluk payı artar.
Normalde tespit işi çok kolay ama işte kişi ne kadar ehil.Ustam olasılık gibi duruyorda, aslınd emare olarak tutunacak tek dal. Nokta atışı
Benim görüşüm çok profesyonel ekip işi üstten alt yapinın haritasını çıkarıp çalışma gerektiren özel bir yer gibi.
Kendimi geliştirmeye çalışıyorum abi biraz daha zaman lazım yanılarak yanlış yaparak öğrenecem zamanlaNormalde tespit işi çok kolay ama işte kişi ne kadar ehil.
İşin uygun cihaz tarafı var, uygulama metodu var, biraz sabır ile hal olur.
Tabiki zamanla inş.Kendimi geliştirmeye çalışıyorum abi biraz daha zaman lazım yanılarak yanlış yaparak öğrenecem zamanla
Ne zaman niyetlensem ya kâr yağıyor yada başka birşey oluyor geçen haftada kuzenim pencereden düştü ? bir nasip olmadı ki gidip çalışayım@Servet kurtuluş naptın kardeşim bende takipteyim seni ))
geçmiş olsun abi Allah beterinen saklasınNe zaman niyetlensem ya kâr yağıyor yada başka birşey oluyor geçen haftada kuzenim pencereden düştü ? bir nasip olmadı ki gidip çalışayım
Amin sağol gardaşımgeçmiş olsun abi Allah beterinen saklasın