Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
afiyet olsun.varmi sana hitap eden bi resim ustamWay Way ustam emeğine sağlık içelim güzel çayından
afiyet olsun.varmi sana hitap eden bi resim ustamWay Way ustam emeğine sağlık içelim güzel çayından
tamamdaa hangi mekanin onunde icelim cayii..unumu eledim elegimi astim modununa girme simdii.gezdigin yerleri anlat kahkahaSiyah demlik ve çay benim için en güzel resim ustam saygılar
bolgenizde mevcut yerler varsa gorsel yukleyin katki ve fikir edinme olurKonu güzelmiş keşke 15-20 sayfa olsada baksam okusam...
Valla usta ben yeni sayılırım ve şuana kadar kendimce 3 işaret sayılabilecek yerle tanıştım ama pek sonuca ulaşacak harekette bulunmadım. İkisini göndereyim 3. Yer taş oyması fotolar ayrı mekanlardadır.bolgenizde mevcut yerler varsa gorsel yukleyin katki ve fikir edinme olur
Kilise kalıntısıValla usta ben yeni sayılırım ve şuana kadar kendimce 3 işaret sayılabilecek yerle tanıştım ama pek sonuca ulaşacak harekette bulunmadım. İkisini göndereyim 3. Yer taş oyması fotolar ayrı mekanlardadır.
Ekli dosyayı görüntüle 236317
Ekli dosyayı görüntüle 236316
Ekli dosyayı görüntüle 236318
cok tesekkur ederim anlayisiniza ve pozitif halinize..gideceginiz arge yapacaginiz yerlerin gecmis konun yerlesim medeniyet bilgilerini edinirseniz isiniz yuzde elli kolaylasir.insallah tatmin edici sonuca ulasirsinizGoruntu herseyin bitmiş hali bende bunun farkındayım fakat fotograftaki üç stun tam ters bir sekilde topraga ayni hizada gömülüydü. Bulan veya işlem yapan kişiler bu stunları zahmet edip neden böyle bir gömme işlemi yapmış o benim merakım.
Geri dönüş yapamadım çünkü ne cihaz’a sahibim nede çubuk konusunda yeterli tecrübem yok maalesef. Elime geçen her fırsatta ustalara danışıyorum saolsunlar bu sitedeki her kişi menfaatsiz bir şekilde herkese yardım etmekte çok güzel birşey bu.
Hayırlısiyla yazın sizlere çok soru soracağım atmış olduğum görselere gidip daha çok araştırıcam.