Dedektorburada Banner Mobile

Görmedik demeyin yabancılık çekmeyin beyler .

Dedektorburada Banner Mobile

The Thing

C*
Süper Moderatör
Ne bilim herkez bi şekil yapıyor ;p

ıYı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
tanrı sizi korusun:D

Pes

Aktif Üye
Hahaha ortam hareketlendi ıYı ustam bura çok sıcak : D Mal bulanındır ustam bu malzemeler adam aldıracak malzemeler değil . Beşyüz liralık bin liralık paralar . Malzemeler. Millette neler var neler : D

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI

Turko

Uzman
Abi uzun zaman oldu bekliyiik hala..koklatip gezdirmedin su dogugarajindaki 62 tane kaya mezarlardan birini bile.
Hiç sorma şantiye nin başına geçeyim diye neler ettim maaşı sonra verirsin dedim yol yemek istemem dedim ikna olmadılar galiba biri neler olacak anladı ayıktırdı milleti kapıdan giremez olduk :) elemanlar da pes etti abi giden gelmiyor kara delik gibisin dediler firmadan alacakları alalım yemişim mezarı malzemeyi diyip tribe girdiler olum yapmayın la elbet giden 50 tanesinden birine kıyıp gözden çıkarırız acele etmeyin dedim nafile onların da gözü açıldı.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Turko ustam anabina avm kaba insaati bitik disi cami boyasi bitik icini yapiyolar.sagda kalan O mezarlarin ustunu camli yapip uzerinde gezilecekmis.normalde yolun saginda cantacilarin siradi dahil ara sokaktski aypo markete kadar komple 3 mt derinde kaya mezardi oralari ustimlak etmek yemedi bastilar betonu gectiler yoksa uckapilar plaza2000 binasinin ora kadar nekropol oralar.kimseye yar olmayacak hep meskunmahalde kaldi..son durumlari Turko ustam.kreamasyon tarzi lahit kapakli dromos basamakli oda aile mezarlari dahil 6.cesit mezar ayniarazide...tabi kazi raporlarini okudum.kemik comlek vs vs donem soygunu gormusler yaziyodu..

Ekli dosyayı görüntüle 242908Ekli dosyayı görüntüle 242909Ekli dosyayı görüntüle 242910Ekli dosyayı görüntüle 242911Ekli dosyayı görüntüle 242912

Son düzenleme: